Husman

DSC_3327 Jag kom hem till lagad middag. En favorit hos oss. Kassler med ris. Så gott. Köpte med mig torsk till Frankie och godis till mig. Sambon har gott och blivit duktig och ska tydligen inte äta godis... SÅ mer till mig! Dagen flöt på bra samma känsla idag - ge mig några fler dagar på veckan. Valborg är det ju idag också fick jag veta. Koll? Vi har inga planer. Jag kan ändå inte röra mig från soffan. Har så ont i benen. Helt borta! Vila!

Natten med promenader

DSC_3292 Frankie har hållt mig vaken en andra natt i rad. Magen blir inge bättre. Nu blir det fasta och sen avmaskning,om det inte fungerar blir det ris & fisk. Stackars hund. Nu står dessutom en tekniker gubbe ute på vår trapp och fixar med belysningen. Detta är något hon måste hålla koll på, men orkar inte och somnar om. Jahapp. Idag är det Tisdag och det innebär att det bara är 3 dagar kvar på denna vecka som är normala arbetsdagar. -STRESS! Jahapp, dags att gasa lite med andra ord.

Lite bilder på bilen20130429-222933.jpg Ja, vad säger man... Det står ju praktiskt taget "snälla, sno mig" på denna bil redan innan. Men man tycker ju att idioterna som försökte i alla fall kunde lyckas med att sno en sån här gammal och rucklig bil!!!? Inte ens det klarade de, skar sig gjorde de också och lämnade några blod droppar så polisen vart jätte glad! Puckon. Ska man sno en bil ska man väl för fan se till att göra det snyggt. Nej, då ska man skära sig, dra fram fel kablar och bara förstöra... Smart. Jätte smart! Så imorgon är en ny dag. Nya tag. Man ska inte grubbla på problem förrän man har dem. Så nu släpper vi det!