Alright, vemär det?

Vem av er är det som har skit tråkigt och typ öppnar min blogg varannan timma? Mitt snitt per antal sidvisningar per besökare ligger på 6 gånger per person...... Antingen har ni alla fått lite av ett beroende eller så är det en person som eventuellt behöver hjälp... (?)
2

Skjysst Lumene

DSC_4108 För några veckor sedan vann vårt Lindex team en Lumene utmaning! We rock! Priet var en dessa Lumene produkter! Hittills har jag provat Concelern till höger, nagellacket, BB creme och Highlightern till höger också. Just ja, mascaran också. Den fick väl godkänt pga att jag kände inte ens att jag hade mascara på mig och väljer att gnugga loss i ögat mitt inne på Ica och inget hände. Det kallar jag ändå ett bra resultat. Resten får jag väl köra ett uttalande om efter några gångers provning antar jag! Nu blir det till att börja göra sig i ordning inför nyårsmiddag med ett helt lag galenskapare. Känns som ett vinnande koncept.

Nyårsaftons förberedelser

DSC_4093 DSC_4094 Vi kom på igår kväll att vi inte har skaffat något från systembolaget och idag lär kön vara lite för lång. Sambon ska dock ge sig på den. Jag nöjer mig ju med päroncider på tolvslaget ;) Så hans dag lär gå åt till att stå i kön på systembolaget, hoppas han hinner till årsskiftet..  Jag i min tur ska jag ha en liten spa spa dag och komma tillbaka på banan idag efter dessa sovlösa nätter!
1