Dessa dagar..

DSC_6805 Jag har accepterat att soffläget inte försvinner. Det är för dåligt väder för det. Jag har drömt mig bort bland tidningar och hemsidor. Höstens/winterns alla nyheter strömmar in. Ångest. Imorgon ska jag och sambon bege oss till Täby centrum för lite shopping ♥

Hundj*vel

20130731-073348.jpg Jag kunde ha sovit så bra inatt men icke... Glömde tom att ställa larmet men vaknade i alla fall. Frankie har slagit i ena sporren igen.. tror inte den har gått av men den är infekterad. Så jag gör rent och lägger på "plåster" men hon ska där och slicka och nosa iaf även fast jag säger "App app app", eller "nej". Nu sitter hon här bredvid och tjuter över att jag inte vill ta min morgonkaffe i soffan ist där hon hellre vill ligga och morgon dra sig... Längtar tills mina föräldrar kommer hem igen. Då ligger hon i alla fall kvar i sängen fram till jag ropar på henne. Om ens det hjälper..

Singoalla

DSC_6800 DSC_6803 Sambon drog till gymmet och jag fram kakorna! Imorgon blir det en tur i spåret så jag Får äta ett paket kakor, själv. Iofs inte för att kakorna gör något åt min kondition..(?) Så nu ska jag och frankie njuta av kakorna och soffläget. Imorgon öser vi igen!