Morgon stund har guld i mun

DSC_5059 DSC_5057 Så kan man väl också säga fast i Frankies fall vart det spya. Kom från ingenstans vid 7.30 4 gånger och nu är hon helt utslagen. Hundar är skumma djur... Så nu ligger vi här i soffan och ska precis börja läsa lite. En fördel med att bo bredvid skogen är att jag har en hel orkester med fåglar som sjunger. Men svalorna flyger lågt och in glider tunga och stora moln. Med andra ord lär jag hinna läsa ut "Gunillas man försvann"

Jag försöker börja läsa igen

DSC_5010 Jag har några punkter på min lista som jag försöker hitta tillbaka till. En av dem var att börja läsa igen. Jag hade en period i Januari-februari som jag sluktade 5-6 böcker på en månad och sedan dog det ut totalt. Mest för att sambon tyckte jag var rätt trist när jag satt fastklistrad med en bok i ansiktet hela tiden. Eventuellt också för att jag slutade arbeta i Stockholm. dom där pocketshop fanns ju överallt. Hade jag 5 minuter kvar innan bussen sprang jag in och köpte något nytt och spännande. Httade dessa två hemma hos mamma idag. Gunillas man försvann som handlar om en kvinna vars man, ja, försvinner väldigt mystiskt, lämnar efter sig skulder och ett rent helvete. Han blir dödsförklarad och plötsligt efter 10 år dyker han upp igen. Det är den boken jag börjat läsa och ärligt hoppade jag över ca 50 sidor för de var bara onödiga. Nu när den kommit igång verkar det bli riktigt bra. Vi får väl helt enkelt se vad jag tycker då jag är färdig. Min lista: Börja läsa igen.   (Hittat 2 intressanta böcker och börjat läsa första) Börja träna igen. (Lååångt ifrån målet) Börja fotografera igen. ( 3 bröllop är bokade och redo inför sommaren så där kan jag väl nästan skriva "Check"?) Hitta tillbaka till ett socialt liv nu när jobbtiderna tillåter det. Vad räknas egentligen som ett socialt liv?

Jag fick chansen att skämma bort dig

DSC_5031 DSC_5032

Bjöd sambon på middag på Havspiren. Förrätt vart rökta räkor och varmrätt rimmad lax med stuvad dillpotatis. Sambon tog en liten ceasarsallad och sen en hamburgertallrik.
Otroligt varm dag och vi har njutit till fullo!