Mat

Enkel middag

DSC_2330 DSC_2334 DSC_2343 Idag åt vi första middagen på nya porslinet! Kyckling med spiskummin och en bulgursallad. 3 av 5. Helt ok. Jag är inte överförtjust i kyckling med för mycket kryddning. Drog nog på för mycket spiskummin och salt, så får skylla mig själv. Annars hade det nog blivit en 4 av 5

Trasmatta

DSC_2286 DSC_2302 Känns som att jag sytt hela dagen, men det har jag inte! Jag har hunnit laga mat och druckit 2 glas rött och uppskattat dem! Så nu blir det en dusch för att skölja bort det sista av denna envisa förkylning! Mer vin på det och jag är frisk som en nötkärna imorgon! Det jag har gjort med dessa mattor är att sy ihop dem för hand. Vi köpte 6 st mattor på Ikea i 3 olika färger. Sydde ihop dem och voila! En hel matta. Japp. Nästa helgs mission i detta vardagsrum blir att såga av bordet. Det är för stort. Japp.

Gröna fingrar

DSC_2282 DSC_2283 Började ju lite smått redan igår med att få ordning på trappen. Köpt hinkar osv för att kunna plantera potatis och idag köpte jag frön för en tomatbuske. Planterat dem också i mitt lilla växthus och hoppas på att få små skott så jag kan plantera ut dem när det blir varmare. Köpte även en fröpåse med sallad. Spännande!!
balkong - inredning - plantering - potatis - salladsfrön - tomatbuske - växthus