Julklappsshopping

20131130-194324.jpg Jag har märkt ännu ett mönster. I Torsdags besökte jag ju Sthlm för läkarbesök samt lite julklappsshopping. Detta resulterade i en blahatrötthet. Same same idag. Vi gick upp ur sängen och åkte nästan direkt och nu blahatrötthet igen OCH känner mig som en levande hormonbomb. Vill jag inte gråta så vill jag slå någon. Helst gärna samtidigt. Svårt de där. När börjar man känna sig som en normalmänniska egentligen? Nu är det bara 3 julklappar kvar sedan är vi färdigaaaaaaa! Skönt på ett sätt men jag har lixom väntat ett år på att få julpyssla med paketen och snart är det över. Kommer bli som ett barn jag också sen när det är dags att slå in julklappar åt barnen, massa småpaket! 27 st suddigum!

Bio-oil

DSC_2525 Fick tipset från en vän att denna olja skulle vara helt underbar för att förebygga bra inför kommande bristningar. Mamma fick inga bristningar så det är väl bara att hålla tummarna att det blir desamma för mig. Våra graviditeter har vart väldigt lika än så länge. Långt kvar för min del, men ändå! Man kan alltid hoppas!

Julklappstips

140017600000001_large 140226500000001_large   Förlåt, jag har snöat in mig på Hemtex och deras grejer men jag hittar så mycket jagvillha saker där så det är larvigt! Så mitt nästa julklappstips är en Morgonrock. VEM skulle inte vilja snurra in sig i en gosig lång och varm morgonrock på vintermorgnarna när man väntar på att kaffet ska brygga klart? Givet! Dessa två är från Hemtex. Den blåa kostar 299:- och den rosa 199:- just nu!