Kvällen

Bild 2013-09-30 kl. 18.30 #2 Detta är familjen Björkman/Ponce Bonazzi. Han sitter och skriker könsord och andra svordomar åt gta 5 och jag färgar håret. Bästa bilden. Fick en chans innan han upptäckte mig. Lugn, jag blir inte mörkhårig. Ljusbrun alt grön. Vi får se hur det går. Risken för grön är relativt stor känns det som. Men så går det när man ska spara pengar. Hoppas det blir bra i alla fall!

Morgonmys

DSC_1134 Ruggigt och kallt. Både mjukis kläder och morgonrock ink tofflor på mig.  Tror inte de dragit på värmen ordentligt ännu. Ska köpa en Termometer. En termometer, massvis med värmeljus och ett bärbart element. Finns väl såna som man kan ställa in att sätta igång ifall det går under en viss grad? Idag är det visst måndag och ja, jag har vart ledig i 3 dagar men det känns som att jag hoppade över en av dem. Undrar vart den försvann.

Mammas botemedel

DSC_1130 Mot yrsel så är glass bra säger mamma. Vilket jag tycker fungerade utmärkt. Sambon spelar match så jag och Frankie hälsar på hos mina föräldrar! Pappa har tänt en brasa och vi kikar på film som är väldigt obekvämt rolig!