Valborg

DSC_4953 DSC_4964 DSC_4954   Ja, de där vart ju inte riktigt vad jag hade tänkt mig. Jag tvingade upp sambon ur soffan (som verkligen inte ville gå) och fick honom att byta om från mjukiskläder och filten till jeans och tjocktröja. Jag ville ha grillkorv, kaffe och titta på majbrasan för DET ÄR VAD MAN GÖR PÅ VALBORG. Jo men visst sörrö. Mamma var råtaggad och dansade loss när skolansorkestern började spela. Jag stod och förbannade mig över att jag inte kunde stänga jackan och att det blåste in.. kaffet var äckligt och de hade ingen grillkorv. Majbrasan hade de inte tänt då vi åkte hem. Jag stod och frågade sambon om och om igen ifall han ville åka hem varav jag fick ett monotont svar - jag har ingen egen vilja;  NEHE!! Någon var sne över att blivit dit tvingad. Så kastade in sambon och magen i bilen och åkte hem. Behöver jag säga att det tog ca 0.5 sekunder då vi kom innanför dörren innan sambon bytte kläder och kastade sig i soffan med hunden och domderade över att jag hade sluppit frysa ifall vi stannat hemma med ironisk stämma.... Jag var alltså dum nog att nämna att jag frös och att jag var aningen besviken över att de inte tände brasan tidigare.. Jag skulle bara spelat på och vart tok nöjd.... Nästa år får han stanna kvar hemma... Jag skriver det här så jag kommer ihåg att jag lovat det. Han ser glad ut på bilden i alla fall..
1

Bröllopsredigering

DSC_7358 DSC_7375   Tilde och jag bestämde oss för att kolla gamla bilder. Sagt och gjort och nu har vi bägge hittat skämskudden och skrattkudden. Herrejisses...  Jag hittade även ett bröllop som är mer eller mindre oredigerat. De ville inte ha några redigerade bilder. Därför har jag sparat det tills ja typ såna här dagar. Inget bättre för mig dvs. Detta bröllop bestod av färg och galenskaper! Hade riktigt kul och det var fullfart hela dagen!

En morgonkopp

DSC_4945 Tilde kommer Hit idag! Tilde är från Halmstad men flyttade upp till Norrtälje och på en lång och underlig väg flyttade hon in hos mig och vi bodde ihop i några år. Hon ska flytta nu igen. Det vägrar jag tänka på då jag förut blivit hysteriskt ledsen bara när hon ska ut och resa. Denna gång ska hon dessutom flytta med lilla familjen. Bebben i magen, sambon och deras 1 åring vilket innebär att det är en riktig flytt. Inget man bara gör. Men idag kommer hon hit. Vad vi sysselsätter oss med är ett frågetecken. Hon är i vecka 37/38 nu så ja, vi är ju inte direkt jätte smidiga någon av oss! Vi har däremot sagt att vi ska ta några roliga bilder på oss två tillsammans så ska försöka få gjort! Kan bli riktigt bra bilder! Nu blir det ett avsnitt av The hearts of Dixie. Herrejivlaamelia. Det är så bra! ♥