Grimars Bruno

DSC_2488 DSC_2489 DSC_2490 DSC_2493 Han ylar, gör pruttljud så det skvätter mest över allt och kniper ihop munnen. Dock kniper han bara när det är något han inte vill äta och viftar med armar och händer framför.. Helt klart underhållande. Byxor och body från Lindex.

Hello my love

DSC_2504 DSC_2505 DSC_2506 En helt galen jul. Inte nog med att jag fick hushållsassistenten av mina föräldrar så fick jag denna Moccamaster från mina svärföräldrar! Började gråta, om ni missade den bilden. Har drömt så länge om den men aldrig tänkt att unna mig den lyxen. Vi har ju bryggare och kaffemaskin redan. MEN, yes. It's mine! Så himlas glad!!

Did some shopping

DSC_2464 DSC_2470 DSC_2480   Såna här bilder var det länge sedan ni fick se i denna blogg. Men det kommer tillbaka, dont you worry! Nu när man är lite mera utvilad efter flera dagar med pappan hemma som resulterar i sovmorgon efter jobbiga nätter. Lovely. Man mår som en människa igen! Fyndade dessa byxor på H&M rea. 150 kronor har jag för mig att de trillade dit för. Köpte även ett par gråa Helt i min smak! Skjortan är från Lindex. Det är en återkommande modell hos dem som de förändrar lite varje år. Typ färgen på knappen. Men oftast ser de väldigt much alike, om vi ska slänga in lite engelska i det hela igen.