Have you heard about the bird

DSC_5551 Detta vart katastrof. Jag hade föreställt mig kvällen hur jag lyckades få till den perfekta lilla fågeln och jag och sambon satt tillsammans på golvet och klippte ut tygbitarna, skrattande och med massooor av tålamod. Det vart inte så. Jag satt högröd i ansiktet skit förbannad samt med ett tålamod som en 2åring. Sambon vart sne och stängde in sig på toan och spelade candycrush.. Då han kom ut hade jag gömt fågeln i en "likkista" och stod och halvgrät över disken. Han började skratta och sa att fågeln var jättefin då han fick se den.. De där är en sån där fras som är inövad. Typ som när man har knäppkvällar och allt känns oroande och inte tillräckligt, då har jag lärt honom att säga -Det löser sig älskling, det kommer bli bra. Så jag började skratta jag också. Jävla fågel. Den var så liten så jag kunde inte sy ordentligt! Nästa gång jag gör en sån här ska det vara gånger 4 i storleken.... Hur som haver var det lite meningen att använda detta tyg som prova på. Jag försöker ju lära mig allt så det gör egentligen inget att det inte blir så bra. Huvudsaken är att det blir bra då jag köper de tyger jag ska använda till den "riktiga" fågeln. Nu håller sambon på och gör kladdkakan igen. Den vi gjorde igår när Maja och Fredrik var här på besök. Den är lite för lätt att göra verkar det som... Dock känns det som att jag behöver gotta mig med tanke på hur jäääävla lång tid detta tog!! Ujääk! Update ang kladdkakan: då vi kom in från promenaden luktade lägenheten bränt! Så bränt! Öppnade micron och ja, kakan var inte vacker.. Det har nu luktat bränt i lägenheten hela kvällen!!! Det sticker och svider i näsan ibland! Jag nyser och nyser!!! Jävla kakhelvete!

Glutenfri kladdkaka

DSC_5525 DSC_5523 DSC_5529 1,5 dl margarin, (125 gram, smält isf) 3 dl socker2 ägg 1,5 dl kokosmjöl 2 tsk vaniljpulver 4 msk kakao 1 kryddmått salt Gegga ihop med med slev eller en stark visp. Smeten blir inte rinnande. Hackade mandlar till garnering Kokosflingor till formen Smörj in  en form som går in i micron med margarin och strö runt kokosflingor så det inte bränner fast. Gegga ut smeten och sen in i micron på full i effekt i ca 10 minuter. Vi körde på 10 minuter på 750 grader i micron då det var vårt max. Börja med 5 minuter och sen öka ifall ni tycker den ser för kladdig ut

Fynda tyg

DSC_5549 DSC_5542 Frankie behövde sällskap så jag åkte och hämtade min lillebrors hund på deras hunddagis. Det är rulle här nu. Han ligger på golvet och skriker över en leksak Frankie har.. Då jag var i Norrtälje gick jag in fort i en tygaffär för att kolla i deras fyndkorg. Jag behöver ju inte direkt mycket tyg så tänkte att jag kanske skulle hitta några små bitar men ist hittade jag detta. 3 meter tyg för 98 kronor. Grovt och härligt. Vet inte riktigt vad jag ska göra med det dock... Funderar på att göra vimplar men också någon nalle.. Hmm Mycket tyg..