Dagens vildabebin

DSC_8776 DSC_8874 Dagens vildabebin och mamman. Bebbens body är från Lindex och går nu in på rean för 50 kronor. Vi kom iväg men jag hoppade över min förmiddags vila och hua. Jag borde inte kört bil. Har börjat få tillbaka mitt låga blodtryck nu.. vilket förvärras när jag är trött.. Drygt.. Snurrat till i huvudet allt för många gånger idag redan. Hinka vatten och kaffe! Motsägande men kaffe är faktiskt blodtryckshöjande. Jag är inte ens trött nu jämfört med vad jag var första veckorna. Bebben har vart väldigt givmild med timmarna på nätterna nu denna vecka. Sovit dessutom både hela natten och halva natten i sin egna säng utan protester! Någon av era bebbar som typ kastar upp händerna i luften varje gång han håller på att somna? Vissa kvällar svårt att komma till ro pga detta? Fallreflexen. Update: löste Nu att det försvinner vid 5-6 månaders ålder. Kul.. Jag råkade hitta svärmor bland kläderna på Lindex och plötsligt hade jag 2 till påsar med mig hem! Haha :) Nu har vi allt vi behöver för ett tag framöver! Nu får han inte växa på ett tag! Vad tror ni han kommer få för ögonfärg? Vi pratar om det rätt mycket! Sambons morfar var blåögd, sambon föddes med brunt hår innan det vart svart, mitt hår är blondrött egentligen och sambons ögon är ljusbruna. Vad tror ni?
3

Let's go?

20140630-093355-34435832.jpg ok.. jag ska lyckas få min sovande son från min kropp till babysitern utan att vakna; kamma håret med något annat än tandborsten, klä mig, kasta på lite concealer, äta frukost och sen ta itu med honom och henne! Hur lyckas man någonsin ta sig iväg i tid? Fint folk kommer sent?
1

Klöverblomma

DSC_8754   Man börjar känna att man har koll på de där med amningen de gånger då man multitaskar samtidigt. Käkar middag, sminkar sig, bloggar eller kanske städar? Men oftast så myser vi ♥ Måndag! Vad ska denna måndag bjuda på? Täby centrum? Me, myself and Bruno!