Sy en apa av strumporna20140331-155956.jpg Jag har tjatat länge nu på sambon om att han ska offra ett par av sina strumpor. Han har sagt att han ska göra det men varje gång jag frågar efter dem så har han glömt bort det.... Varje gång... Då jag frågade ifall han bara glömde för att slippa ge mig ett par så bara flinade han... Nu efter ca 1 månad så gav han vika för mitt pysseltokmani och gav mig ett par. Mina egna?! Jag har svarta eller vita eller så kan ni välja svarta? Han står för de roliga strumporna i denna familj än så länge! Har inte hunnit göra klart ännu men snart så! Vi är på väg till förlossningen på studiebesök nämligen!

Vecka 35

DSC_2675 Känns som magen krympt men bm förklarade att det var för att han fixerat sig mera och då inte ligger lika ytligt längre. Häftigt! aVecka 34 och vecka 35 hänger väldigt mycket ihop. Jag vågade knappt skriva något om vecka 34 för jag var rädd att jinxa det hela. Jag har fått allt färre timmar som är jobbiga. Vet inte om det beror på att jag blivit mera tålig eller ifall jag bara har lärt mig ignorera det jobbiga. Kroppen skriker i mellan åt men det känns inte längre som att det upptar en hel dag utan mera kvällar. Något som känns nytt för dessa veckor är att jag upplever att jag börjar samla på mig mer vätska. Syns inte ens ifall man tittar på fötterna men de spänner lite så antar att det är på gång. Jag kör med stödstrumpor får massage ofta, äter mindre salt och mera vatten. Håller tummarna att det fungerar.. Magmåttet ligger kvar på 95 cm men jag har gått upp lite till iaf. Totalt nu 10.5 kg plus och det är 5-7 veckor kvar beroende på när han behagar komma. Verkar mer vanligt än ovanligt att man får gå över tiden så lika bra att ställa in sig.        

Bästa stunden på dagen

DSC_2695     Jag känner mig så himla flexibel på morgnarna. Jag kan sträcka och vrida åt alla håll och kanter. Magen stramar inte och ben, rygg och höfter är utvilade. Så jag ägnar en halvtimma eller så åt att bara ligga där och andas in frisk luft (balkongdörren är bland det bästa på morgonen) och bara stirra upp i taket. Fantisera om vilka sänglampor som skulle passa och vilka hyllor som skulle passa ovanför bebbens säng. Frankie (hunden) vaknar och ska köra sitt lilla morgonryck och försöka putta ner både mig och alla sängkläder på golvet. Hon somnar om och jag går upp och fixar kaffe. Lugn. ♥