Glöggkväll för oss två

DSC_0779 Namnlöst-1 Ja, det har vart jobbiga dagar så sambon tyckte vi skulle mysa till det lite extra! Vi börjar bli krassliga vi också och vi känner båda hur halsarna tjockar sig. Antagligen därför Bruno knappt vill äta/dricka. Halsont. Tips på den? Varmt vatten med lite citron i till honom också? I morgon ska sambon tillbaka till jobbet för veckan börjar om. Håller verkligen tummarna för att Bruno mår bättre så att vi kan njuta av dagen och hoppas på några solstrålar på promenaderna!
1

En akutburgare

Det vart vår Söndag. Några timmar på akuten med en Bruno med alldeles för hög feber. Han fick en stor Ipren i rumpan, skrek som en gris som inte fick fram något för att han var så glad. Somnade och vaknade upp jätte glad och livet var såå underbart! Virus. Order in att varva med Ipren och alvedon var 3de timma. På vägen hem åkte vi förbi Max för middag. Matkoman sitter i än. Vissa dagar är det bara så jivl gott med skräpmat och så väl förtjänt! Lilla Bubbeen!

IMG_4055-0.JPG

IMG_4045-0.JPG
1

Sjukstugan

DSC_0735 DSC_0774 DSC_0763 Bruno vaknade skrikandes och jag höll på att börja gråta. Fy fan vad mitt hjärta snörptes åt. Det är ju bara snor, rinnande men ja det är ju första gången för oss alla tre och Bruno har aldrig haft rinn snuva på detta sätt. Man vet ju själv hur jivla obehagligt det kan vara. Framför allt att sova med. Det går ju knappt! Jag kramade på Bruno och sambon kramade på oss två. Ush. Men man vänjer sig väl antar jag. Förra gången Bruno fick en liten förkylning så gick allt på "rutin" för den har vi gjort tidigare. Det som fungerade gången innan fungerade då också lixom. Denna gång är ganska mycket värre. Hosta så han spyr, feber och snoret bara rinner utan hejd. Jag är så trött att jag nästan börjar gråta ifall sambon retas för mycket! Har ju vart ett tag nu med jobbiga nätter. Fick 2 bra och sen började det om igen. Innan var det tänderna vilket verkar lugnat sig lite nu, men då kom detta istället. Hua! Ja man ska känna att man lever. Man känner också att Inget annat spelar roll. Allt som spelar roll är den lilla människa som ligger på min  upp höjda kudde i vår säng med feber och som äntligen kunnat somna. Annars så har dagen vart väldigt bra. Bruno är glad men blir trött fort. Vi käkade en stor portion gröt för det är enklare att få ner än flaskan och vi badade ett varmt bad så att snoret fick lite fart och nu sitter vi och spanar efter julklappar på nätet. Vi skulle ju åkt igår.. Positiva är att sambon kunnat måla klart väggarna innan ens helgen är slut! Det är ett helt annat ljus här nu! Skadar ju inte heller att det är solnedgång.. Blir ännu vackrare.. Synd bara att klockan bara är ca 14.00