Längtan

DSC_7015 Ofta längtar jag tills du stt vaknar direkt när du somnat för natten. Att få ta över dig till vår säng. Sjunga och tjoa med dig och kasta täcke och kuddar upp i luften som är så kul. Frankie tycker också om morgnarna. Då det är mat dags så sitter Bruno i mitt knä med ena handen på Frankie och den andra runt mitt finger. Även de jobbigaste nätterna är så värda då man får vakna upp bredvid er och Pappa. Livet med er gör att jag vill leva för alltid.
1

Idag var dem här

DSC_8206 DSC_8212 DSC_8220 Sanne och London. Vi åt lunch, promenerade och drack kaffe på.. promenaden.. Väl hemma fick vi i oss nada. Fullt ös på barnen idag. Bruno ålade efter mig på golvet då jag satte på nytt tyg på vår ena stol. Fick flytta mig någon meter åt gången och han ålade efter. Ska visa stolen någon dag sen! Men jisses vilket väder! Sol, frost och spegelblankt vatten! Sjukt skön dag!

Vakna Mamma

DSC_8185 DSC_8196 DSC_8191 Ja, Bruno har alltid haft en bra förmåga att roa sig själv.. Imorse vaknade jag av en väldigt glad kille som låg och körde rally och tjoade och hade sig i sin säng. Jag tittade upp i mitt nyvakna läge och möts av en Väldigt glad kille. Jag fick snoza i 30 minuter till medan han tjoade vidare.. Skönt! Vi fick upp glada och pigga och upptäckte Frosten. Det är Frost och SOL. Nu inväntar en morgonpromenad med varma kläder och en skitsne hund som tvingats upp ur soffans värme.. He he he!