Nattning

DSC_6005 DSC_6008   Peppar peppar. Han somnade in själv idag också utan protester. Vi bytte om till pyjamas, jag sjöng och läste lite i vår säng och sen kom pappa med flaskan och ögonen vart lite tyngre. Lyfte över honom till sin sängen där han låg spruttade ut nappen ett par gånger och somnade till sist. 1 timma totalt med läsningen/sången innan. Håller tummarna att vi kan fortsätta så här! Kvällen är här och sambon och jag sitter och glor på tvn i soffan med fötterna i högläge. Jag dricker en kopp te och ska snart hoppa in i duschen. Vår nya dusch är väldigt speciell.. Inget är ju renoverat här mer eller mindre och då lägenheten byggdes så var det en handikappad person som bodde här. Därför är duschen handikapps anpassad. Du får alltså in en rullstol i den. Den ser ut som 2 duschar med handtag runt hela i midjehöjd. Jag har helt ärligt skjutit upp de där med dusch och tänk att jag blir ju ändå svettig i morgon då vi fortsätter med alla lådor. Duschen är lite läskig. Ska visa er en bild i morgon. Nu har jag kommit till den gränsen där jag känner att jag måste ställa mig där eller gå ner och slänga mig i sjön.. Så ja, det är väl det jag ska göra nu helt enkelt.. Dricka upp mitt te och slänga mig i sjön.. typ.

I hoppgungan

Namnlöst-1   Nu kan vi äntligen släppa våran gamla lägenhet. Den gick igenom besiktningen med kommentaren "Lite mycket plugg" och sen "pluggar gör man i skolan" Höhöhö! Äntligen klara! Idag har Bruno och Frankie lekt. Det har vart dragkamp och fralleryck i soffan och Bruno älskar verkligen underhållningen! Dagen har givit 3 promenader och jag har konstaterat att mina höfter och benhinnor har åkt på stryk av denna flytt. Bära mycket och tungt mest hela tiden och böja upp och böja ner! Farligt! Man tror att kroppen är återhämtad efter förlossningen bara för att man mår så himla bra när man tar det lugnt...

Första morgonen

DSC_5938 DSC_5940 DSC_5946 DSC_5942   Ja men detta känns riktigt bra! Lite nojjig över Frankies (hunden) kyckling som jag har i ugnen. Det är första gången vi testar spisen och allt här i lägenheten verkar vara från 1988 så ägaren själv visste inte ifall spisen fungerade då hon inte bott här på ett bra tag.. Jahaaapp! Luckan stänger inte ordentligt heller men än så länge brinner det inte... För en stund så funderade jag över vart eldsläckaren tog vägen.. Någonstans i någon kartong.. Bra. Bra bra bra.. Natten gick bra för alla förutom Mig... Jag placerade spjälsängen i fotändan (idiot) vilket resulterade i att jag fick hoppa upp ur sängen VARJE jivla gång jag skulle antingen ge nappen eller han ville äta. Det var iskallt ska jag säga. Vi glömde lixom att dra igång värmen så halva natten gick åt till att se att han inte dragit det tjocka täcket över huvudet eller att han ens hade täcket kvar på kroppen.. Underbart.. Sen att han beslutade sig för att kissa ner sig och sen ägna 30 minuter åt att sjunga och sprutta i sängen med läpparna vid 05 är en annan femma.. glad kille..
1