Att ha sitt körsbärsträd inomhus
 Igår kväll knäckte jag några kvistar på kvälls promenaden med Frankiehunden. 
Placerade dem i varmt vatten på första parkett och gick och la mig! Nöjd med kvällen, nöjd med dagen! Vi har planerat hans kalas nu och ska skicka iväg inbjudningarna snart snart! Så himla sent ute nu.. Men ja, dem som kommer, kommer! Ska bli kul! 

Idag ska vi inviga grillsäsongen ordentligt med Maja och Fredrik! Fläskkarré, majs, hallomi, klyftpotatis och sallad! bearnaise i mängder! Okej, det är typ bara jag som äter i mängder men hallå?! Man måste dränka grillningen i bea och bbQ! De andra har bara inte fattat det ännu! 2 små droppar på tallriken?! Nej nej. Varsin hög som som man lixom nästan geggar ihop! Majgad! Slurp!

Annars då? Jo, snoreriet fortsätter. Bruno tar papper pch trycker mot Munnen och fräser ut snoret... 
2

Lite lek och busMen det vart en kortis! Vi kilade över till Paulina och hennes snäckor, Tuva och Nova för lite utomhus lek! Jag sprang efter Bruno mest hela tiden som fattade tycke för deras stentrappor samt stora rushelkana... Upp och ner och rulla ner för slänten! Lite banan och sen hem för att sova! Men han somnade inte. Han skulle sjunga! Sjunga och riva ner allt i bokhyllan. Efter diverse protester totaldäckade han i bärselen.. Det är inte lätt att vara dunder trött och mega snorig när man heter Bruno. Inte annars heller, så klart!


Nya kläder till Bruno
Jag tog mig en impulsshopping runda förra veckan på Lindex. In and out och lite fattigare! 😁
2 shorts, en tisha och en kofta! I storlek 92! Herre jisses vart tog tiden vägen? Han fyller 1 år om några veckor!