KvällspysselIdag vart verkligen inte alls som jag tänkt mig.. Vi skulle ju till caféet Drömkåken!!(??) Morgonen påbörjades 08:20 (!!) vilket är typ 2 timmar senare än vanligt. Bara där borde jag förstått att inget skulle fungera idag..
Bestämde mig för ett Ikea besök för stt hinna med Brunos rum eftersom vi åker i helgen! Vi blir ju i Halmstad i 2 veckor! Awsome! Men ja, precis när det är dags att åka pratar jag med min mamma som är på väg till min Lillebror med min Mormor för att leka med Carro! Gammelmormor blir så glad av att träffa oss så i sista sekund styr vi om bilen mot Svanberga istället. Bus och lek! Hej och Hå! Lillebror och Carro (dotter) ville hänga med oss till Ikea! Vi tar varsin bil halvvägs men placerar Bruno i den bilen som ska åka hela vägen! He he he. Han skrek hela vägen till Uppsala och halva vägen hem.. . Hur som.. Barnen öste på Ikea och vi tänkte stt GUD SÅ SKÖNT nuuu kommer de garanterat sova Hela vägen hem! Låt oss åka och köpa en Ice smoothie på donken för att lyxa till det lite... Eh.. De skrek så pass att både jag och lillebror satt och skrattade i framsätet.. Herre jisses.. Bruno vägrade vakna då jag bar ut honom från bilen och fortsatte sova på soffan vilket resulterade i att han inte somnade förrän tio tiden efter diverse försök till både rymningsförsök och gymnastik övningar.. Vilda unge, ligg still!  Hoppas på en smärtfri natt men med tanke på den nya lilla gadden jag spanade i kväll så är det väl bara ställa in sig på att man kommer få låsa fast honom.. Säger då det..

Jag har iaf börjat pyssla lite igen! Måla måla måla! Just nu har jag gått loss på en gammal pall som jag fick av min farfar 1989 och sen även målat ett riktigt gammalt strykjärn gult som ska agera bokstöd i Brunos rum! Där av bilden! Ett stycke strykjärn! Lite roligare än bara ett vanligt bokstöd! Fynda något tungt på loppis i järn och måla det i någon trevlig färg!

1

En bra start på veckan helt enkelt!
Veckan kunde inte ha börjat bättre! Barnen hade så himla kul i lekparken och Bruno var så förundrad över alla stora barn! Fick sig en ny kompis; 7 åriga Gustaf som hjälpte Bruno både upp och ner för rutchkanan samt agerade en väldigt bra clown! Vi åt pannkakor, drack kaffe och åt en riktigt smarrig tonfisksallad! Mätta och belåtna rullade vi in till Norrtälje (efter typ 3 vändor hem igen då jag glömt något!!!!! Slår aldrig fel!!) för stt hämta pappan och handla inför veckan! 

Hela veckan är dunder planerad verkligen! Heja sommaren!! Ge oss lite värme iaf på Torsdag så det eventuellt blir en resa ut till Gräsö över till Hanna och Andreas sommarhus! 😍 

God förmiddagHär har vi vart igång sedan länge! Elin och Minelle kom över på lite energiförbrukning innan första vilan! Det är galet hur pigga de är på morgonen! 😅 han gick upp utan mig imorse! Vaknade av att han klättrade tillbaka upp i sängen med en bok och tryckte i mitt ansikte.. Undra hur länge han vart vaken egentligen.. Läskigt men tack för sovmorgonen iaf! 😏

Jag har suttit och putsat mina nya ljusstakar! Blänkande och rena ska de bli! Nu när Bruno sover så ska jag brygga mig en kopp kaffe och sen sätta mig och måla lite möbler gula till Brunos rum!