Detta var idag

-kom då Alice, kom dååå!; "säger" han och drar den längre och längre bort... Smart...
 
GoGrisarna Alice och Hanna kom över på kaffe och fruktstund igen. Det här med att prata i munnen på varandra och aldrig riktigt avsluta ett samtalsämne för att man kommer på en massa nya samtidigt som man pratar.. jah.. 
Vi beställde kött i alla fall från Skebo slakteri! De hade butik förut men har stängt nu. Trist! Men tar fortfarande beställningar vilket passar minst lika bra! Det vart fläsksida, nötfärs och flankstek! Vattnas i munnen! Det blir till att fixa en grill til uteplatsen. Grillad flanskstek, en stor sallad, bea och ett glas rött. HELLO!
 
Så himla kul att de flyttat hit. Spontan besök och allmänt kunna stalka dem när man känner för det. Stå utanför och vinka lite frenetiskt då de äter middag?! Jo, varför inte lixom! Hej hej hej! 
 
 
1

Det tar sig

 
Komer ni ihåg sticklingarna som jag planterade om för några dagar sedan? De tar sig bra kan! Denna lägenhet har ett grymt ljus och man märker verkligen vilken skillnad det är på många av mina växter som mer eller mindre stod stilla i gamla lägenheten. Ännu roligare kommer det bli när altanen och mitt lilla växthus kommer på plats! Har redan gjort en låång lista på vad jag ska plantera! Gurka, ärtor, persilja, tomater m.m nam nam nam nam!
grönaväxter - krukor - skvättiväg, - växter

Bröllopsbild

 
En av Fredriks stora intressen är den där brädan på fyra hjul ;) Maja har också provat sig på men det dröjer sig nog innan hon swishar sig ner från rampan som sin man. Framför allt inte de skorna hon bär på bilden!