Lilla busunge

Lilla busungefjärt! 
2

En lysade kvällBrunos nya lampa är på plats! Ink en till garderob och ett nätt paket av bord och stolar! Bruno var så glad när han kröp upp och satte sig på stolen i hans storlek! 😅 imorgon fortsätter möbleringen och vårt fina ombyggda vitrinskåp som vi haft till Brunos kläder ska få sig ett nytt hem! 
Vi ska även titta på en ny förvaring konstruktion till vårt stora förråd! Det här med att bara stapla på hög fungerar inte... Inte ifall man vill kunna använda sakerna.. Jisses! Lär bli en del att sälja! Men ja? Vill man ha hus någongång så kan det ju vara bra ifall alla väggar inte ekar? Jag tycker ju om att Hamstra!!!

Kvällen spenderades framför fotbollskanalerna med chips, vin och godis! Jag åkte förbi min mamma på vägen hem från Ica och lämnade en liten ostbricka i deras brevlåda och lurade mamma/mormor med att någon kört in i deras brevlåda så hon måste ner och kolla! He he he! Ostbricka blir väl vem som helst glad över som Mors dag present! Mums!

Bra dag helt enkelt! Dammsuga kan vi göra en annan dag, godnatt!

2

Kusinvitamin och mormorbusa


Pusskalas med Tage hunden.

Lillebrorstor och kusinvitamin samt mormorbusa kom över på impulsbesök! 
De stannade en kort stund då familjen skulle iväg till Uppsla, men på denna lilla tid var vi mest överallt! Bruno klippte gräset inomhus, Carro lekte rockstjärna lillebrorstor och mormorbusa hann dricka kaffe och prova kläderna från Next som vi inte kunde ha! Bra med en stor lillebror men de vart inge bra i alla fall! Dem skickades vidare till Morfarstark som tränar gym. 

Så fick vi äntligen bege oss mot Uppsala och Ikea igen! Ett steg närmare till Att färdigställa Brunos rum! Efter detta är det bara säng och matta vi måste hitta! S v å r t !