Den lillstoraHär står vår lillestora. 85 cm lång, 12 kg och smal som en pinne. Han ska sova sin första natt borta! Mamman och pappan ska ut och dansa utklädda till Clown och Lie Mannen! Gissa vem som är vem? 😂 antagligen förutsägbart.. 😝 sååå, här ligger jag i soffan och dricker en kopp kaffe och sambon sover! Dags att göra sig i ordning kanske?! 

Att vakna en Lördag


Tänder. Han vill inte äta riktigt utan helst dricka vällingen och natten var upp och ner. Han har låtit bli mitt hår länge nu men inatt var det back to "normal". Ligga nära och kramas! Så galet mysigt, Om man tar bort hårdragandet dvs! 

Vi skulle gjort roadtrip idag men efter natten vet jag inte hur mycket vi orkar 😤

Bästa frukostenJag älskar äggröror! Både enkla och med lite mera ingredienser! Denna är med paprika, persilja, vispgrädde, purjolök, ägg och salt och toppade med riven mozzarella!! 😍😍😍 
Både jag och Bruno snaskade i oss med aptit!! 


Bruno har börjat med att han ska vara med när vi diskar, lagar mat eller bara gör något i den höjden. Springer in i sitt rum, hämtar stolen och står sen nöjt bredvid och försöker göra allt han inte får göra. Han testar sig fram big time! Men det är rätt sött när han springer och slänger allt porslin i diskon.. Tomt eller inte och skriker om att få diska! Han har även namngett sig själv nu! "Dudo". Bruno. Som i morse när vi skulle rita så pekade han på ena stolen och sa baba = mamma/napp/ banan. Och sen på andra stolen och sa Dudo och satte sig. Eller när han vill smaka av oss eller ha något. Frågar jag vem som är vem så säger han Dudo då jag pekar på honom. Till mig säger han bara Mamma ibland! När han är ledsen, letar efter mig eller när jag hämtar på dagis. Det där M:et är svårt. Kie = Frankie!
Hur mycket pratar era småttingar?
3