När man fick kvällen för sig själv

 
Ikväll ska jag redigera de sista bilderna förhoppningsvis från förra helgens fotografering! Måste komma ihåg att köpa ett minneskort imorgon efter jobbet! Wopp wopp! Och så är det Bonde söker fru på tvn... distraherande när man ska redigera! 
Sambon somnade med Bruno inne i sängen, jag har hunnit både tanka bilen och ta mig en sväng på ica och köpa bananer! Tänkte få med mig en godispåse hem men duktig som jag var sprang jag förbi med näsan i vädret och kramade mina bananer.
 
Imorgon är första dagen i min tjänst igen som Visual Merchandiser. Jag har ju gått på utbildning och varvat med sälj fram tills nu så imorrn är dagen D. Det känns faktiskt mycket bättre nu än när jag började för allra första gången.. jag har fått mera underlag denna gång vilket känns tryggare. Så ja, håll tummar och tår för mig imorgon nu då! Tillbaka till vardagen!

För att tipsa er med bågar

 
Alltså, hur roligt var inte detta? Min kära mor tipsade om denna sida då hon själv har bågar. Favoptic.se Man kan ladda upp en bild på sig själv och prova olika bågar med hjälp av måttet mellan sina pupiller! Brilljant! Framför allt nu när man bara vill hem hem hem efter jobbet och inte stå i en lokal och prova glajjor! 
Så nu är 4 st provbågar på väg hem till mig för att testköras! Kostade nada! Varken fram eller tillbaka! Yej!
Testade dessutom att ladda upp med håret på olika sätt för att se att det passade oavsett! Smidigt! 
 

Att förbereda sig för fotografering på dagis

Japp. Idag ska vår lilla skit bli fotograferad på dagis med sin grupp! Han hsr förberett sig väl. Ska mamma, ska Bruno. Nu kammar vi håret och ska snart äta gröt! 
Sen är det tok plugg! Plugga plugga mått, material, strukturer och diverse!

Skjorta och byxa är från Next 😎
3