I Brosätra för barnfotografering

 
 
Hej och Hå!
Åh jag måste bara visa er också lite av vad jag har sysslat med idag innan jag sätter igång med att kolla igenom dagens bilder! Åh pirr i magen! Och vilka tjejer! Fler bilder kommer att komma upp så fort vi kammat igenom alla! Helt crazy och jag känner sånt himla rus i kroppen! Mer sånt här!
 
OM ni är sugna på att komma ut hit till mig och vackra Roslagen så passa på att boka era tider NUUUU inför sommaren och sensommaren för tiderna springer iväg!!
 

Min dag

 
Fredag. Alltså, dagarna går så himla fort nu för tiden. Eller sedan vi fick Bruno tycks tiden springa en mellan fingrarna allt för ofta. Jag hann med så mycket. Jobbade, svarat och fått en massa spännande mail om både 2017 och detta år och kollat ritningar och och och ja. Jag kom hem till världens mest gosigaste unge. Vi byggde en tippi till morgondagens fotografering och Bruno provade att det gick att stå inuti, vi tog oss en promenad upp i skogen och tittade på solen som silade sig ner mellan träden, hälsade på myrorna och ropade vår rop så högt att Mormor hörde oss inne i huset! Det ekar rätt bra bland trädtopparna. Vi grillade och åt efterrätt med blåbär och hallon så det fastnade både i näsan och öronen. Vi sprang fram och tillbaka i mormor&morfars hus hand i hand med kusinen Caroline och gjorde en och en annan vurpa. Men vad gör det när man har världen under sina fötter. Vissa dagar känner man sig lite lättare än andra. Fredagar!

Ibland måste man bara lurva in sig!
Ja, ibland måste man bara lurva in sig även fast man fastnade i varenda Bhgalge there is på jobbet! Jag tog mig loss och fortsatte dagen i min nya lurviga kofta från Lindex! 

Kommer ni in till mig idag på Lindex? Det är kite erbjudanden och annat gottigt på eftermiddagen och jag ska vara värdinna!! 😍