Sista dagen

Sovmorgon när man behöver det! Det har tydligen blivit en trend att vakna några gånger per natt nu och sen en gång rejält för att se börja snora och bli jätte täppt. Så jag ofrivilligt på tydligen. Men, jag fick sovmorgon. Och sen när lilleman kastar upp dörren och tänderna alla lamporna för att mysa ner sig hos mig och säga åh mamma, jagnaknat dig! 

Älskar morgnarna med honom. Dem. När han inte får stress och måsten på sig. Bara massa kärlek, kaffe, lek och kramar!
Jag somnade med hela sminkverkstaden i ansiktet igår så sambon tyckte redan var färdig med nyårssminket! 😆👍🏻

Så ikväll ska vi fira in det nya året hemma hos mina kusiner. Sist vi hörde något var det midsommartema på kläderna! Så jag planerar något blommit och en krans förhoppningsvis! 😂 kul kul! Bruno älskar Kjell och Lizzie. Min morbror och moster. Man får alltid fika där förstår ni. Och plocka äpplen på deras äppelträd. Och vinbär. OCH de har enbil till toalettpappershållare!! Den ni!

1

Den sortens paket

Jag beställde från Etsy för första gången för några veckor sedan.. kommer ni ihåg? Så nu när avierna kom i dagarna vart jag nästan nervös. Jag ville ju att det skulle vara så där bra som jag hoppats.... Så jag vågade inte åka ner och hämta allt. Det är som sagt en investering. Inte bara några kronor, så chansen att jag skulle få bita mig själv i tårna var ändå rätt stor..... nedan ser ni första lasset!
 
Sjalar i olika nyanser! Tror det är ca 10 st totalt ink 3 tyg-bakgrunder.
 
och vet ni. Jag fick bita mig i en tå i alla fall.. Men inte med denna leverans.. men med nästa.. Hehe. Denna leverans är jag väldigt nöjd med må jag säga! Nu måste jag bara få ihop resten där dessa ska användas ;)
 
 
 
Så ikväll njuter vi av sista avsnittet av Narcos på Netflix, äter popkorn och dricker cola. Lite av min lyx now days. Popkorn och cola men bara ibland. Oftast är det yoghurt med russin och banan! ♥
 
Nej nu ska jag njuta av en av de sista dagarna på detta år och blicka fram mot 2017! Bebis, gravidfotograferingar i dess like och massor med spännande äventyr med familjen! ♥

Vecka 26

Den här veckan. Hmm.. Alltså bebis börjar bli rätt stor i magen nu vilket känns. Tyngden. Andfådd om jag pratar för mycket ( vilket jag gör rätt ofta..) ifall jag går för snabbt osv. Magen har strulat och sömnen lika den. Men ja, sen nästa dag är alla gravidsymtom borta som att de aldrig funnits. Annars har vi mått riktigt bra! Jag klarade av att åka skidor dessutom!

Underklädset från Lindex. Kimono från Khappal!
Vecka 26! Milestonecards från Babynord 😍

Så foglossningen har hållt sig väldigt lätt som tur är och känner mig inte alls lika begränsad vilket jag tackar för! Jag har alldeles för mycket för mig denna graviditet 😹🤘🏻 med Bruno arbetade jag på sten golv som dekoratör vilket innebar tunga lyft, mycket springande och stress. Nu pluggar jag ju och stressen är inte lika påtaglig och stengolvet är ett minneblått! Woop!

1