En liten nöjd gubbe i skogen


Han var så nöjd att han inte ville gå hem. Sprang tillbaka och satte sig under ett träd och drog sv sig mössan 💕😅

Pannkakor, jordgubbar och kex! Grejer! Han älskar picknick! 

Jag är tillbaka på jobbet! Frisk! Så galet skönt och när jag tittade genom veckans schema kände jag mig taggad!! Då är man less på sjuk!

Söndag - och lansering av Björkmanfoto Hejsan hoppsan i solen!
Underbara morgon! Man vill bara ut och typ hoppa runt och göra kullerbyttor! Vi mår myckeet bättre idag! Bara min röst kvar men hey, vad gör det!? Skönt för omgivningen kanske? ;)

Igår lanserade jag min nya hemsida. Den är fortfarande under uppbyggnad med vissa små bitar kvar, som att få den att fungera i Safari webbläsaren. SÅ går ni in, gå Inte in med safari. Då syns inte allt som det ska.. alls.. Min bror ska hjälpa mig idag för det är tydligen likadant i mobilen också. Något är galet och jag hittar inte felet! 
Bjorkmanfoto.se heter min nya hemsida för mitt fotograferande! Bröllop osv.
På Björkman foto kommer det dessutom finnas en Krönika. Lite blogg känsla men mera en vecko-uppdatering. Eller flera om det finns material. Men det kommer inte bli någon massiv publicering om allt och ingenting. Utan mera relevant om mitt fotograferande. Tips, Idéer, hur jag arbetar, redigering och liknande. Där får ni jättegärna ställa frågor om ni undrar något eller vill att jag ska skriva om. 
 
Imorgon börjar veckan igen och det ska bli såååå  S K Ö N T  att komma tillbaka in i rutinerna. Att inte sitta här hemma och lukta sjuk. Hemskt. Jag ska sminka mig, dra på mig något annat än sånt man kan snora på och sjunga mig genom dagen! Fy fasiken till att vara sjuka så här länge! Någon dags feber har man ju vart med om förut men att sin minigris har feber i en hel vecka... fy..
 
 
Men ja, ha en grym dag! In och gilla mig på Facebook - Björkman foto, instagram -bjorkmanfoto och min hemsida givetvis vett ja! Jag tänker Inte börja med snapchat. Hahahahah! Jag har precis accepterat facebook. ;)
 

GodmorgonGodmorgon Hörrni 😊 
Solen skiner här! Woho! Vi kanske ska försöka oss på att gå ut och leka lite idag om inte hostan sätter stopp!
Bruno mår siså där utan aptit och jag är likadan! Snart snart snart! 
Känns som att det kommer bli mycket kaffe idag! Och dammsugning! När det går mot ljusare tider blir det även dammigare! 👏🏻🙄


Alltså! Vilken kille jag har! Jag hamnade i i soffan helt färdig och redo att bryta ihop efter denna långa vecka. Han kliver upp, fixar tvätten, plockar undan och tar med sig Bruno ut för att leka! Känner mig sååå mycket lättare 💕