Ibland tappar en blomma ett blad
Bruno skulle laga blomman. Fixa blomman. Den fick en klapp och ett försök till reperation men sen fick sonen nog och gick och slängde bladet och sa - Borta! Och klappade händerna som att han var färdig med uppdraget! 😂👏🏻

Dagen har sprungit iväg! Jag pch Bruno tog en lång promenad med Frankie! Lekte i parken och efter det har vi städat och kollat serier för hela bunten! vi snackar skrubbat väggarna och alla handtagen! Hela jag känner mig polerad i fönsterputs! 🙈

En apa och ett lejon

Vi har det så bra 🦁😍🐵 barnen sover och vi har hunnit få i oss lunch och massor med kaffe 😏😅💕👏🏻
1

Efter bilder på vårt sovrum

 
 
 
Jag har ju vart urusel på att visa bilder från efter renoveringen av vårt sovrum! Lite här och var men inte mer i sin helhet. Så here we go! Jag är väldigt, väldigt nöjd med färgen på väggarna. Den är så harmonisk. Lite tända ljus och lugnmusik så är man nästan på ett spa. Fast span brukar iofs vara vita elelr grå. Mitt är blått. Blågrått. Det skiftar lite beroende på ljus. Som ni ser? 
Den stora spegelväggen är hur bra som helst på många sätt och vis Förutom alla fingeravtryck från små smutsiga händer. -Lilleman. Han han förstått hur man öppnar dörrarna och kryper in och gömmer sig och ropar hej hej när man öppnar som att man kommer på besök.. Sötnöten.
BIlderna på väggen är väl en tillfällig lösning. De rullar lixom lite upp sig så de fick hamna där tills jag vet vad jag ska göra med dem, därav häftstiften.. haha ;) 
Men vad som är kvar är någon tavla ovan sängen med något mera.. Sänglampor också.. Måla pallen i en och samma kulör! Kanske får tag i den uppgiften i helgen.. 😏🙄 , en ny rullgardin ska in och en fönsterlampa. Men sen så, iofs några krulligagosiga mattor på varsin sida av sängen skulle vara makligt härligt nu när det är så sablarns isande, blåsigt, kallt och slaskigt! We'll see! 
 
Vad tycker ni då? Vi måste bestämma oss för en bänkskiva till byrån också.. Bah. Alla dessa små saker. Jag kommer ingenstans just nu med något med inredningen.. kanske dels för att vi har stressat så mycket med det tidigare..i och med renoveringen? Lite i taget! Sängkläderna är från Åhlens, Väggknopparma är från Ellos, hörnbyrån ett diy projekt med Ikea köksskåp och ben, tvättkorgen är också Ikea och sängbordet är ett arv! 
Flügger - Ikea - blått - byrå - ellos - garderoben - lagerhous - laminat - renovering - sovrum - spegelgarderob - sängkläder - terakotta - väggfärg - åhlens