Lyx för mig

Idag när vi tog oss en tripp till Täby Centrum efter Skansen besöket så gick jag förbi Lykko och tog proffshjälp! Håret har vuxit en del och sommarens sol har slitit och sliter! Så jag köpte hem dessa godbitar för att prov på!
Någon som provat Maria Nila?
Olja för en extra kickstart!
Och jag tog mig förbi hm! Vad jag älskar hm! De har allt! Så jag fick med mig en gäng bekvämligaklänningar i ribbad bomull och två såna här shorts! Dem kommer jag bo in resten av semestern! Väldigt nöjd med dagen! Mer bilder från Skansen kommer imorgon :)

Tittar tillbaka på Rullsand

Efter en problemfri resa upp vart det dags för förtältet! Då mörknade himlen och innan vi visste ordet av kom grannen till undsättning mes hammare och kunnighet! Regnet stod som spön i backen och vi fick ner tillräckligt många pinnar i marken för att hålla fast tältet! Bruno vart överlycklig över regnet som bidrog till enorma vattenpölar!!
Efter regn kommer solsken och himlen öppnade sig framåt kvällen och vi tog oss ett kvällsdopp! Bruno lekte Groda/Krokodil! Han kunde inte riktigt bestämma sig så han var bägge!
Bruno och lilla familjen provade på minigolf i ca 10 minuter! Sen ledsnade mamman!

Helt klart en mysigare resa! Önskar att vi skulle få mera tid! Man hade precis kommit in i det när det var daga att åka hemåt! Tisdag - Fredag bodde vi på Rullandscamping! Helt okej camping! Stranden och solnedgången lyfte allt enormt! Men skulle kunna tänka mig en vistelse till för att få njuta av stranden som hade en lagom mängd människor på sig!

Bege sig

Idag ska vi träffa upp Tio Valle (Farbror på spanska) och hans tjej för en dag på Skansen! Jag ser fram emot älgar och våfflor!
Sprillans nya vita sneakers har jag på mig dessutom! Hur ska detta gå? Vi hoppas regnet håller sig borta!