Mitt lejon med guldman

Vi tog oss ett bad efter middagen. Bubblor och alla leksaker vi kunde få tag på.
Mormor kom förbi efteråt och Bruno fick visa gurkorna som växer sig stora och starka på vår ute plats!
Kvällsfikat vart ett försök till morgondagens frukost. Äggmackor och blåbärsmjölk. Äggen petades av men blåbärsmjölken gick ner lekande lätt!
Ok. Inte ägg på mackan.. Tror mer på äggrör eller omelett! Får bli morgonens försök! Ägg, rost macka och blåbär/bananmjölk. Fler tips mottages gärna! Lätta frukostar som passar en 2 åring som ledsnat på yoghurt med müsli!

Nu ska Brunito nattas och sen blir det till att fortsätta redigera bilder bilder bilder! 🦁💕

1

Vi dricker te ihop

 

 
 
Brunos nya grej är att dricka te. Ikväll plockade vi mynta och skålade. Gröt och te. Alltså, vad äter era barn till frukost? Bruno har haft en period med yoghurt med müssli på morgonen och gröt med blåbär på kvällen. Men nu verkar han ha ledsnart på yoghurten och vad har man för roliga ideer då? Snabbt, gott och nyttigt? Smoothie är desamma som yoghurt för honom typ.. Så idéer?
 
 
Annars då? 
Jo jag har suttit hela kvällen och redigerat bilder, bilder och bilder. Det vart en stor beställning från fotograferingen med Finn och det är en heldel redigering kvar! Rolig redigering men man blir lite fyrkantig i ögonen. 
Snart färdig!
 
Smygkik finns på min hemsida: Bjorkmanfoto.se
3

Du som står där i ditt hörn

Terrakotta kruka med en kommande "svart öga" i sig. Tror jag... När planteringshysterin kom över mig den där dagen i April (?) så var jag så lyrisk över ärtorna att jag inte direkt kommer på vad det var som hamnade i 2 av krukorna!
Så vi får väl se! 🙈😅

Så ja, blommorna står där i sitt hörn och har det bra från morgon till kväll!

Sist jag loppade lite vart det några blomfat också! Fint med lite olika! Små tefat fungerar utmärkt!