Min eftermiddag

Efter jobbet åkte jag iväg för att prata lite samarbete för mitt fotograferande! På Söndag inviger vi idéen och ska fortsätta brainstorma för att komma fram till något trevligt! Så galet taggad! 
Något så litet vart plötsligt och fort mycket större! Snabbare än vad jag förväntat mig så det är väl lika bra att följa med i strömmen när man väl för chansen! 😊 

Så på Söndag kommer en 9 veckors bebis hit och ska bli ner gosad i diverse mysiga korgar, byråer, lådor och filtar! 
Åh ni kommer få se så mycket fint fram över! Min portfolio kommer att explodera!! 😎
1

Ibland vaknar man bara för tidigt


Som imorse! Bruno kastar sig över mitt huvud för att få tag i mobiltelefonen och titta på Daniel Tiger en halvtimma till innan mamman tvingas ur sängen! Samma sak imorse! Dock så började dagen tidigare än vanligt på jobbet också!
Idag släpptes Sienna Millers kollektion på Lindex! Så stressigt har det vart och jag känner mig helt färdig. Börjar nog bli förkyld jag också, ink att jag sovit kast i en vecka! Kan bero på det!

Såg ni mitt fina presentkort på instagram igår? Bjorkmanfoto heter min foto sida där! Ska göra fler men det blir nog med annat papper! Bra present ifall man någon precis fått bebbe eller kanske födelsedag? 
Roligt roligt! 

En tisha från Zara till Bruno
Farmor och Farfar kom över med inte bara 2 par nya skor till Bruno men också  en tisha, kofta och en Boll! Påskägg i sitt esse! 😍 Bruno springer runt här hemma i sina nya skor och dricker vatten ur hans nya picknick vattenflaska från Mormor och Morfar! Momo och Mos. Tata och Lili! Orden rullar fram! 

Här har ni i alla fall tishan! Den gillade jag lite extra 😍  Från Zara 🙂👋🏻