En vanlig Onsdag

Hej hörrni!
Åh jag simmar bland böcker och ismer upp till halsen just nu. Det är tungt. Intressant men tungt. Men siktet är inställt på omtentamen istället. De predikar om olika instuderingssätt och att vissa tar längre tid på sig MEN ni har bara 3 veckor. Varsågod. Ja, förlåt. Jag blir lite irriterad för jag förstår inte hur de resonerar... Men nu ska vi inte vara surstrutar. Det är ju tur att man får göra om och göra rätt. Köpa sig lite tid. Typ. Så eftersom jag tar simlektioner just nu i djupdyk och magplask i Behaviorismen, stimilus, betingningar och kognitiva perspektiv så får ni några inspirations bilder från Pinterest. 
 
Så här ser faktiskt ena hörnan ut i köket/matplatsen. Lägga på lite ljusfärg på väggarna och byta golvet så småning om. Vårt runda bord får nog följa med hela vägen också. Hur fint var inte det? Ultimata frukost bordet! 
Och så här ser faktiskt nästan köket ut. Dock lite mer 70tals inspirerad men just det obehandlade träslaget och sen är hela arbetsytan i rostfrittstål. Vitvarorna vi köpte är vita så tror det kommer poppa fint med det mörkare träet. 
 
 
Åh så taggad. Så mycket som händer nu. Måste till revisorn snart och bara dubbelkolla att allt stämmer inför Januari. Gah. Åh. bah. Hoho!
 
 

Julstök

Efter vi kom hem från Julmarknaden och efter Brunos första ihågkomna besök med tomten så var väl saligheten rätt rejäl. Vi tog fram julsakerna från förrådet och sen har de fått stå några dagar. Energin vart rätt låg om ni kommer ihåg. Så ikväll efter någon dags vila så rev jag och Bruno upp allt på vardagsrumsgolvet. I år gör vi dock bara väldigt Lite eftersom vi flyttar snart. Mer att packa tillbaka och packa ner dvs.. Så vi gjorde en minihörna med  de två små minigranar jag ska ha till fotografering på Lördag. De fick vara istället för den stora gran vi brukar ha och Bruno fick klä in dem med kulor och hans julgrans"smycken". En uggla, en räv och ekorre!
 
-vad säger ni om till era barn om tomten? Kommer ni ta snacket sen om att tomten inte finns? eller lägger ni fram tomten som en del av en tradition? Som att vissa klär ut sig på halloween? Jag måste säga att jag Inte vill ha snacket sen om att tomten inte finns.. att man ljugit för barnet i flera år. Men att uppvisa tomten som en del av vår tradition, men att flera olika personer kan vara tomte. 
 
 
Renen Rudolf är med i år igen. Bruno försöker rida på honom eller mata honom med hundmat.... 
Imorgon är det tidig morgon men det ska nog gå bra. Bruno ska stanna hemma med pappsen. Hade feber imorse igen. 38 sträcket och nu till kvällen var den borta...(??) Känns som en återkommande grej. Plötsligt lite småfeber och smågrinig och sen försvinner det 1-2 dagar. Jahapp. 
Jag ska även hälsa på hos barnmorskan sen för blodprov och ja, det vanliga, och sen, nu ni, vi har gjort vårt första inköp till huset! Nya vitvaror! Fyl & frys, spis och tvättmaskin! Så dem ska hämtas imorgon och förvaras fram tills inflytt! Tjoffs! 
 

Ibland måste man få ett breakdown

Imorse vaknade Brunito med feber efter en natt av hostattacker omvarannnar rakt i mitt ansikte. Jag känner hur det satt sig i mig också. Underbart.
Bruno är rätt tröttmössa så vi ägnar oss åt plugg och film. Han ritar med mina understrykningspennor och hjälper mig med svåra ord. -Kolla min Instagram 😅😍
Jag fick i alla fall hem pappan till föreläsningen som är sent lagd så det gick ju bra i alla fall..

Men jag hade ett breakdown först. Alltså allt är Så intressant men denna tidspress!!! Och till en sals tentamen. Det är min största skräck. Jag glömmer allt. Så har det alltid vart. Så jag har ont i magen. Inte för att jag inte tror jag kommer få in allt. Men att få ner allt på papper i en sal på tid. Inte i mitt eget tempo. - den delen är jobbig. Så jag ringde sambon och grät lite. Ja, jag gråter en heldel just nu. Känslor överallt! Hej och hå gravid!

Så nu sitter Bruno och vilar och jag ska fortsätta läsa! Det kommer nog bli bra. Men jag kanske bara ska ställa in mig på att det är Ok med omtentamen på denna så jag inte dör prestationsdöden. Dålig erfarenhet i ryggsäcken är ju gjort för att göras om, men man ska göra det på rätt sätt.

1