En fotografering med en familj

Ikväll kör jag igång med redigeringen av denna härliga familjefotografering! 
Några bilder är gjorda och veckan kommer prydas med lek och bus bland löv med dessa ansikten! 

Lilleman ville inte riktigt smila loss på bild förrän i slutet. Han var mest faschinerad över alla vackra löv på marken!
 
 
Annars då?
Jo, mina vänner. Imorgon börjar min praktik. Jag har lite blandade känslor. Praktiken i sig ska bli kul. Men jag gillar inte tanken av att Bruno ska behöva gå upp så pass tidigt även fast det inte är Så farligt som det skulle kunna vara. Men det svider i alla fall i mammahjärtat att han ska behöva gå långa dagar igen efter dessa månader av lyx tider. Det kommer gå galant, i know. Jag gillar bara tanken att han inte ska bli påverkad av vårt jobb. Men det är väl därför jag går denna utbildning. För att det ska kunna bli så jämt sen. 
 
Mer då? Jo. Vi la ett bud på huset... Huset är i totaaaaal behov av renovering och har inte rörts sedan 1968 och jag älskart. Kunna blanda det nya med retron som ligger mig varmt om hjärtat. Så nu får vi bara invänta för vi har ställt vissa krav i och med att det är en sådan omfattande renovering som krävs. Det är inte bara att dränera och måla om. Det är Allt. Allt. Allt du kan komma på. Men det känns ändå rätt på något sätt! Håll i hatten lixom!

Vardagsmiddag

Idag vabbade Farmor med Bruno och stod även för middag! -charquican med löskokta ägg, tomatsallad och babyspenat!

Känslan av att komma hem till en glad och mätt lillkille, tvättmaskinen snurrandes och disken fixad...den känslan! TACK!!

Bruno är helt slut efter dagens lek! Så vi hamnade i soffan framför Martin och Molly i lungan ro ett tag. Min goshuligan. Som vi älskar dig!

She got her hole world

 
Igår slutförde jag redigeringen med Nathalie & Fredrik. För någon dag sedan kom deras efterlängtade flicka!
Stort grattis till dem!
 
Denna bild var anorlunda innan jag började redigera den. Framför allt mycket större. Ibland blir det bara himla bra att beskära bilden fast det egentligen inte var tänkt så. Nu är denna bild i originalstorlek väldigt trevlig också, men av 1 bild kan man oftast på en till. Närbilder säger himla mycket också.
 
 
1