En liten gäsp

 
 
Jag sitter med urvalet från nyföddfotograferingen i Måndags. 
Lilla gosiga. Det kliar ju lite. Det erkänner jag. Mm.. Ja jag lärde mig så mycket under denna session. Det var ju en portfoliofotograferingen. Dvs, Det kostade inget förutom om man inte vill ha fler än de bilder som ingår. 
Nu har jag gjort såna fotograferingar på alla fronter och börjar känna mig tillfreds. Har vart en väldigt givande sommar och höst!
1

Fira helgen

Idag hade vi examination. Efter 2 examinationer så känns det lite som att de låter oss känna på. Så vi får känna på de alla olika sätten att ha examination och bli betygsatt. Jag är dock väldigt tacksam för det. Vi har ju lärt oss massor. Framför allt hur alla fungerar i arbetslaget, vad man är bra på vad man behöver träna på osv. Så denna gång vart alla godkända och vi firade med lunch på cafeet vid den botaniska trädgården som ligger bredvid universitetet. Jag gillar verkligen att plugga. Att tillbringa tid i skolan med klasskompisarna och ta sig som nu en lunch efteråt något stressigt och bara skratta åt veckan som vart. 

 

Hur fina dörrar? Jag ville ha med dem hem.
 
Om det inte hade blåst så extremt hade jag velat satt mig här bland alla löven och ätit monsterbullen
För det var en rejäl monsterbulle.
De tjusigaste tjejerna i stan förutom ett bortfall som föll för några timmars arbete och lunch intag i bilen istället för med oss! Vi saknade henne!
Grillad macka med Hallomi, paprika med sallad och avokadokräm! Gott! Dock fick vi vänta en väldans länge. Men gott var det och jag hade det bästa sällskapet!
 
Så jag kom hem till sist. I tron om att jag skulle börja med nästa uppgift nu när jag hade hela hemmet för mig själv.
Men, jag somnade. Hårt. Men ibland behövs det. Ladda om. Jag kom hem efter en vaken natt med sortering i huvudet från alla olika böcker och uppgifter vi har och kände mig så där tom på fel sätt. Men nu när jag vaknade känner jag mig aningen lättare. Ny energi. Så ja, nu är ju klockan väldigt mycket och magen ska få sig lite mat. Men i helgen ska jag ta mig tid till att börja med de stora uppgifterna. Bara börja. Skriva något. Läsa någon sida. Så att jag kan säga - ja jag har börjat. Sen får den början vara vad som. Bara jag har börjat.

Vi avslutar veckan

Brunito vaknade inte med sitt vanliga jag och efter rapporten från förskolan att gårdagen var svajig för den nu halv skumma goshuliganen vart det till att ringa hem pappsen från jobbet för lite vabb!
Så här sitter vi och väntar in honom och Frankie som leker kontorsråtta idag!

Jag ska till Universitetet och förbereda inför examinationen och öva på manuset! Redovisning står alltså på Menyn!
Detta var jag igår! Idag mår jag väl lite mer som Bruno. Något ligger och lurar och irriterar immunförsvaret!
1