En arbetande Bruno

Bruno och jag tog oss en sväng till Norrtälje för att köpa färg till skrivaren.. missade att Grå färg inte ingick i kittet och åkte hemåt.... så nu sitter jag här i soffan med en trött goshuligan, hund och mig själv och tar en allvarlig funderare på att åka tillbaka till Norrtälje och köpa den saknade färgen.....eller bara ta tag i saken Nästa vecka.......

jag har allt förberett iaf.. bara att skriva ut.. men ja ni vet, det är irriterande när man verkligen bestämt sig för något så blir det inte så.. spec när det är tråkiga grejer som pappersarbete.. jag behöver lixom tagga igång mig själv och fresta med belöning efteråt... nu tänker jag belöna mig själv i alla fall.. Ledigt på Fredag! Bah! 

Så jag och Bruno har iaf haft en jätte mysig dag! Vi hälsade på pappasen på jobbet, köpte pärlor han sen inte var intresserad av... myst i soffan och förberett ett långkok till middag! Not to bad! Dessutom har jag hunnit förbereda hela bokföringen så ja, jag är nöjd! Nu ska jag börja urvalet från gårdagens fotografering med vackra Lena!