En ovanligare arbetsdag

Eller ja arbetsdag kan man väl inte kalla det egentligen? Jag får ju inte direkt betalt för detta men det ska förhoppningsvis underlätta vid annat tillfälle. Nackdelen med att vara egenföretagare. Massor av gratisarbete i början. Men hey, vill man få igång en buisness så får man anstränga sig lite! 
Så idag gick jag igenom rekvisita förrådet och kollade igenom att allt såg bra ut och sorterade upp allt så det vart lätt att hitta. Ser ni hur mycket tyger och dylitk jag har!!? I vårt ute förråd finns det nog lika många korgar och annat för att fylla sängen..
 
De 3 nyaste tillskotten!
Här då... Ett stycke sackosäck och ett stycke beanbag som fylldes med frigolitkulorna. Evighetsgöra men det gick snabbare och snabbare när man fick in snitsen! Till sist tog jag bara ett papper och snurrade ihop med tejp och hällde i med en stor kanna.
Så dessa beanbags ska alltså hjälpa barnet ligga tryggt och bekvämt medan vi fotograferar och fortsätta sin sömn eller för bara extra stöd. Nu är det ju inte bönor i dem utan frigoliot som jag fick tips om. Ska öva gärnet med vår egna lillebror som kommer inom kort förhoppningsvis. Hoppas på att det sätter igång när vi flyttar då är det ändå 3 veckor kvar til bf.. Så ja, hejja hejja bebis! Mamma ska tvättafönster och springa i trappor!
 
Nu ska jag packa ihop för dagen och hämta goshuliganen! Ikväll blir det middag med Miguels bror och familj för att fira att han fyller år, igen :) 
 
1
Corina

gu vad duktig du e som gjort allt de där