En runda på morgonkvisten

Jag har försökte tagit mig iväg på loppisrunda ett bra tag nu men soffan och andra anledningar har lixom hållt mig borta. Idag väckte Bruno mig vid 09.00 och efter att ha sovit natten igenom och sen när mitt larm gått av tyckt att det ska minsan stängas av... Så vi tog oss en seg morgon och efter att jag lämnat honom till förskolan så vart det loppisrunda! Jag jobbar väldigt mycket med att återanvända material och liknande i mitt fotograferande. Så mycket av det jag använder som rekvisita är återbruk. Tyger, korgar, möbler eller dylikt. Nu investerar jag i en heldel nytt också men jag gillar tanken att t ex hitta en korg som Ingen annan har. Eller väldigt få. Just nu letar jag efter virkade dukar i stora storlekar men både korgar och dukar lyste med sin frånvaro idag!
 
Secondhandbutiken här i Rimbo. Just nu känner jag lite att det var bättre i sommras, antagligen för att det är större omsättning då.
 
Så nu är jag hemma ner gosad i soffan med hunden. Jag ska påbörja ny session av redigering så bilder lär ploppa upp under dagen i vanlig ordning :) Ni som är gravida? Vad äter ni? Frukost exempelvis? Jag har fortfarande dille på det enkla vilket jag haft hela graviditeten. Vittbröd med antingen bara massa smör eller massa smör och pålägg.. Juice i mängder och kaffe. Pasta till middag känns som det ända rätta även fast jag tvingar mig själv till en mer varierad kost! Haha ;)
Vad äter ni till frukost?