En sån där dag

Vi räknar ju bara ner här hemma nu. Flytt. Bära eller brista. Enorm omställning! Efter att jag daskat liv i mig själv och insett att jag bara skulle bli tröttare av att ligga i soffan hela dagen så skrev jag till Becka och plötsligt satt vi i bilen på väg mot äventyr. Susilo tyger och ting i Norrtälje. Även Panduro och Svanfors fick sig ett besök eller två, brandlarmet gick nämligen.. kanske lika bra.. färre saker med sig hem! 

Massor med ull i olika färger!
Detta tyg... Gosigt, mysigt och alldeles underbart! Som jag velade men ack va nöjd jag kände mig efteråt. Det stod mellan detta lite varma grå/beiga lite lurvigare och sen ett grå/grönt teddytyg.. Det får komma sen. Jag fick verkligen hejda mig själv. 
 
 
Alla dessa band!! Lord. Men en sak i taget. Nu ska jag få fram limpistolen bara tänkte jag! Men det får bli nästa vecka!
 
Imorgon är det nämligen teater med förskolan Bruno går på. Vi ska ett gäng barn, pedagoger och föräldrar ta oss iväg och kika på Babblarna. Ska bli grymt kul att se Brunos ansiktsuttryck då de kliver in på scenen!
 
 
Men ja, nästa vecka ska jag börja snickra ihop lite hårband till småbarnsfoto och göra i ordning lite olika scener inför veckans fotograferingar. Nu blir det lite ös igen efter några lugna dagar! 3 gravidfotograferingar, 1 nyföddfoto/syskon och en företagsporträtt.. Detta innan februari är slut. Tjoff tjoff. Det går undan när det går undan! 
 
Ni vet väl att ni kan kombinera fotopaket hos mig? T ex Gravidfotografering och sen Nyföddfotografering. Eller varför inte en nyföddfotografering och en familjefotografering eller varför inte en härlig Smask the Cake fotografering! I sommar kommer jag dessutom ha ett samarbete med en grymt duktig konditor som kommer leverera tårtor av dess like! Så om någon är sugen på en Smask the Cake fotografering i sommar är det dags att hojta till! 
Barnfoto - Barnfotograf - Barnfotografering - nyfödd - nyföddfotograf - nyföddfotografering - smashthecake
1
Hanna

Vilken underbar affär? Vart ligger den?

Svar: Norrtälje vid stads kyrkan 😍😍😍👏🏻🤘🏻
Ida Björkman