En snabb morgon

Alltså. Våra morgnar är lite lite ur balans just nu känner jag. Dels så har vi väldigt svårt att ta oss iväg i tid när ingen av oss vaknar... Vad tusan?? Varken jag eller Bruno vaknade av larmet jag satt och någonstans i bakhuvudet har jag ett minne av att stänga av det??? Skillnanden mellan stänga av och snoza är tydligen hårfin...... Hmm.. Så det vart speed frukost ala 3 åring style.. (3år i Maj och det planeras pinjata och bollkastning)
Frukost ala 3 åring style är "Gör vad du vill" bara du äter fort. Så jag ringde ner Boa (mormor) för skjuts till förskolan och den efterlängtade skogsutflykten, för min gravida hydda hängde inte i tempot riktigt. Frukost intogs med högsta underhållning medan mamman fribrillt letade efter ullstrumpor och vantar i hallen..
 
Blåbärssoppa, rostad macka och blåbärssoppa i yoghurten frukost. Allt gick ner. -Tack.
Kaluffsen. Den är på väg tillbaka! Busetshår. Denna gång hänger luggen med lite bättre och den där envisa virveln har lagt sig liite i alla fall. Så kanske kommer det en lock snart? Eller jag kanske bara ska ge upp den tanken... Nästa unge kommer antingen inte få klippa sig alls... eller snaggas 2 veckor efter födsel.. Jag orkar inte med denna känsloresa när bebislockarna faller... (Läses med ironi)
Så mamman ska dricka upp sin första kopp kaffe. Redigera några bilder, ta en promenad på rasten och sen börja inventera rekvisitaförrådet inomhus. Det i utomhusförrådet.... Det behövs en specialpatrull för den.. Hua!
 
Hoppas ni har det bra och att solen lyser på er också! Nu sätter vi fart!