Ett överrasksningskalas

 Ja hörrni.  Jobbet jag utförde igår var egentligen inte fotorelaterat utan det vart förberedelser inför detta överrasksningskalas! Förberedelser i den mån att mina gravida lungor inte kollapsade. Dvs så blåste jag upp 1 ballong och vek servetter och hjälpte till att bära och kasta serpentiner. Ballongblåsningen överlät jag till den yngre generationen ;)
 Så det var ballonger överallt.. i taket, golvet och där i mellan!
Bästa kockarna!
Valentin vart överraskad må ni tro! Bruno vart lite rädd när alla skrek när lampan tändes!
 
Rebecka hoppade runt mest hela tiden!
och höll i tårtan! Jag ska ju ha en kärleks-fotografering med dessa lovebirds i vår är det tänkt! Hur bra kommer inte det bli? De vaknar ju snygga.. herre...
sen efter att farbror valle fått blåsa ut ljusen på tårtan fick äntligen en nyfiken 3åring smyga sig fram och blåsa han också! Barnen får paket, och födelsedagsbarnet får paket! och jag kan säga att Bruno älskade uppmärksamheten. Sånt himla barnkärt gäng! Bruno mådde awsome!
Bruno var så full i varv när vi åkte därifrån så han höll sig vaken hela vägen hem och när han kom innanför dörren så stegade han bestämt fram till tvn medan vi packade in och drog igång den.... första gången.. Han har alltså lärt sig hur han får igång tvn...... not good. Så där fann jag honom.. sittandes på golvet med nappen och Paw Patroll 23.00 en lördagsnatt.. jahapp..
Vi somnade alla gott sen! Big time!
 
Hoppas ni har haft en lika mysig helg som oss! Familjelivet. Det är lite läskigt hur fint det är!