Ibland arbetar man bäst mitt i natten

Jag börjar bli SÅ sugen på en stationär dator. Stor bildskärm och en ordentlig ritplatta. Jag har ju en relativt stor Macbook Pro idag och det fungerar ju alldeles utmärkt men ja, man vill ju alltid utvecklas :)
Här är två bilder från nattens redigering! Läskigt hur fin den helgen vart. Min gravidfotohelg i Januari. Var så nervös först men förberedde bra med en grupp på Facebook för tjejerna där jag samlade informationen i olika inlägg, påminde dem då det började närma sig och gav tips och trix inför dagen som att ta med ballerina om man inte ville stå barfota ;) MEN det slutade upp med att 90% ville stå stod barfota i alla fall! Det är ju så korta stunder och då det var t ex foto på isen så hoppade de mellan en utlagd filt och isen när jag tog halvkropps bilder exempelvis.  En sån bild ligger på min instagram. Lägg till mig där vett jah @bjorkmanfoto
 
Ja, jag är såååå lost idag efter natten.. Tröttmössa delux och jag trodde inte Bruno skulle vilja åka till förskolan efter sitt vaken race men han hoppade glädjeligen i stövlarna och skulle till förskolan och åka pulka dirigerade han.. Så ja, mamman får jobba i lugnan ro. Ska ta mig iväg till Susilo och köpa in diverse pyssel till lite småbarns hårband. Prova göra egna tänkte jag! Jag har ju inte en limpistol liggandes i min låda med massor av pärlor för ingenting... måste ju använda dem också! Så ja, det är väl dagens mission!
 
 
 
1
Eleonora Adriana ♥

Va fina!