Livsmål

Ett av mina mål i livet var att ha barn. Sen la jag som visuellt mål inför förlossningen med en liten pojke, en strand vid varma breddgrader, ett sandslott och jag med en solhatt. Det målet är inte helt uppfyllt ännu på det sättet att det är på varmare breddgrader men nästan. Det kommer. Det som hände ikväll är lite av sånt där jag sett framför mig mer allmänt vardagsmål. Jag och Bruno pysslade tillsammans. Mer än 3 minuter, lugnt och sansat och han lyssnade på instruktioner och vi pratade om lite allt möjligt under tiden. Han gjorde halsband till pappa medan jag gjorde rekvisita till småbarnfoto. Två hårhand och ett armband. Men det var så fint. Lixom så där att jag fick rysningar och fick nypa mig lite. Ett sånt där moment som jag kommer spara i hjärtat. Första riktiga pysselkvällen där pysslet inte var ett hysteriskt skapande.
Ett litet armband inför nyföddfotograferingen
Bruno hanterade nålen på egenhand även fast han råkade sticka till 2 gånger men han skrattade lite bara :)
Sen hände detta.... Mamman... jag.. skulle lägga ner allt i mina pyssellådor och tappar allt.... tur nog var det Bara asken med de Små pärlorna som öppnades... Så jag la de andra askarna ovan på, stängde lådan och låtsades att inte se detta för ikväll..
Titta så fint pappans halsband vart! Bruno hjälpte till att trycka ner det över huvudet på pappan som har aningen tjockt hår som är i vägen.. -Ajajajaj sa pappan... -vänta lite pappa, lite till bara! Hahaha! Jisses!
och jag gjorde två hårband till fotograferingarna och ett armband. Så himla kul! Först tänkte jag beställa (vilket jag säkert kommer göra också någon gång) men kände sen att jag skulle få så mycket mer för pengarna genom att göra eget. Jag har ju idéerna ändå. Så jag köpte säkert material för det dubbla än vad jag hade beställt ett färdigt hårband för.. meeeeen med materialet jag köpte kommer jag få lätt 10 olika hårband eller smycken. -så känns bra!
-Ta kort på mig!! Hej hej Omelett!! Sen skulle han ta kort på sin kopp, sin gröt och mig. Det härliga är att han börjar förstå kameran också. Eller avtryckar knappen i alla fall. Men tro mig, jag har ett sjukt stadigt grepp under kameran...... Lite för dyr leksak. Men snart kanske han kan få låna min stand in :) Nikon D7100 Lika bra att börja bra lixom.. haha ;)