När dagen innan var kaos

Igår när jag la mig i soffan ringde jag min mamma och lixom bara skrattade åt allt. Igår... igår var.. jah.. alltså jag lyckades med allt igår. Halvdant eller inte alls. Jag kommer få en saftig p-bot, jag hällde ut sjukt varm olja 2 cm från min fot, Bruno skrek och var mega grinig över ALLT, vägrade äta, vägrade bada, vägrade leka MEN ville bada, ville leka, ville äta.... jah.... Lillherrn är antingen på väg att bli sjuk eller så är det det vi tror. Tänderna. Han har två kindtänder som bryter igenom och halva är framme. Han är inne och pillrar lite nu och då och börjar plötsligt gråta och säger att det gör ont så antagligen är de det som sätter resten av dagen för honom i gungning. Så idag äter vi bara goda saker för att få i oss något alls..
 
Idag känns bättre... vi sov natten genom och vaknade pigga och åkte till doktorn på barnmottagningen i Norrtälje. Allergiutredningen fortsätter. Vi uteslöt ju mjölk när Bruno var yngre och nu har problemen blivit bättre men inte bra så nu är Bruno så pass gammal att man kan ta blodprover. Så det var det vi gjorde.
Bruno fick Minion Plåster och kved till och tyckte det hela var aningen besvärlig men inte panikskrik eller försök till rymning! Mamman stolt och Bruno berättade sen stolt upp för pappan att han fått klistermärkan. 
Så idag blir det mjuk mat hela dagen lång. Soppa och pannkakor till lunch och förhoppningsvis till middag också! Man får ju ner rätt mycket av allt i både soppa och pannkakor! Älskar mixern! Dessa pannkakor är fulla med banan! 
Förut sa jag att jag inte skulle kunna lägga upp bilder på mitt barn som sitter och äter.. men efter några års erfarenhet så ser jag detta kladd som ren glädje. När barnet kladdar och leker med maten (inte kastar på väggarna) symboliserar faktiskt något bra! När mitt barn inte äter eller bara petar i maten mår jag dåligt. Hellre att han pillar in det i öronen.. typ ;) hehe!
 
Så idag, idag är faktiskt en bra dag på flera sätt och vis! Bruno ska sova hos farmor och farfar och jag och sambon ska få egentid delux! Hotellnatt, middag och sen blir det globen! Min kärlek har fixat biljetter till The Weekend! Magiskt! Jag lyssnade inte så mycket på honom innan miguel bokade, men nu kan jag typ alla sångerna! Ha!