När man känner sig så där nöjd

Jag är färdig. En redigering som gick lekande lätt och ni vet, så där att man tittar på bilden och vet redan innan man börjar vad man ska göra med dem.

Emelie och jag började hemma hos mig där jag stylat i ordning vårt sovrum efter önskemål. Emelie hade med sig lite olika ombyten men vi hittade snart vår favorit som passade fint med både ljus och rummet. Denna vackra donna hade dessutom rest långt för att träffa mig vilket känns som en enorm komplimang! 
Efter ca 1 timmas fotografering inomhus med lite snicksnack och kaffepaus så begav vi oss ut och ner mot vår vackra sjö! Solen kom fram och visade sig så där lagom så himlen vart krispigt blå/rosa. De bilderna hittar ni på min hemsida -bjorkmanfoto.se
Väl hemma var vi båda väldigt kalla men lyckliga och satte oss ner framför datorn för lyckligtvis just den dagen hade ingen av oss något annat för oss. Mer kaffe och massa bläddrande genom bilderna vi precis smattrat av. 
Imorgon beställs fotoboken och förhoppningsvis inom 2 veckor ska hon ha den färdig tryckt och levererad!
Så nu känns det lite tomt att det är klart. Man kommer ju sina kunder så nära under fotograferingen men också under redigeringen. Fint ju!
 
 
 
 
 
1
Rebecca Adnell

Älskar tonen i bilderna, känns så himla mysigt!

Svar: Tack så hemskt mycket :)
Ida Björkman