Onsdag och Vecka 31

Woop! Vecka 31! Jag är tröttmössa. Inte pga graviditeten men pga sömnbrist.. Bruno vägrar blöja på natten nu för tiden vilket resulterar i en ständigt gående tvättmaskin och torktummlare. Tack och lov har vi köpt på oss massor av lakan och underlakan! Bah! Men snart så, han är på väg åt rätt håll i alla fall.
 
Mer om vecka 31 längre ner!
Alltså, ta sig från sittande till stående kan till och med vara liiiite ansträngande nu. Man får lixom ta spjärn mot något och magen formar sig som en pyramid ungefär.
Rund som en boll och ofta hård. Sammandragningarna fick jag tidigt denna gång också så jag kände mig aningen Van när de började denna gång. Nu är de blivit mera intensiva och jag får dem oftare. Dock inte smärtsamma alls. Ypperligt tillfälle att träna profylaxen som sambon fint påminde mig om igår i soffan när han såg mina kinder bli blossande röda.
 
Så ja, som jag även skrev igår så hade jag 26.5 på SF måttet sist för några dagar sedan när bm mätte. Bebis har hicka mest hela tiden och Bruno är mega kärleksfull och upprepar flera gånger per dag att lillebror ligger där och att han ska bli storebror. Lite läskigt härligt så där!
 
 
Nu ska jag fortsätta jobba, jobba jobba. Redigeringsmaraton till 15 tiden! Sen gos med huliganen!
 
1
Therese

Vilken fin mage! :)

Svar: Den är rätt trevlig just nu :D
Ida Björkman