Söndag

Oj vad min gravidahydda behövde sova och thats what i did.. vaknade upp och kände mig lätt igen! Tacksam ändå att denna graviditet bjudit på mindre krämpor!

Jag var ju bara trött igår lixom. Trötthet är rätt nice!
Så idag? Sambon har preppat med 6 maskiner tvätt, vi har plockat upp allt från golvet och försöker tagga igång för en promenad i snöflingorna som singlar neråt just nu i det annars gråa vädret. 

Härrom dagen gick vi igenom lite av det som bebis behöver.. kläder är färdigt i den bemärkelsen att vi tar oss hem och kan införskaffa mer pö om pö, så det är ju skönt! Men salvor osv? Vad hade man då? Jag kanske ska kolla lite på de där listorna i alla fall!
Snart ska Bruno iväg på bamsegympan som han älskar! Jag ska stanna hemma denna gång tror jag! Jag tar tisdagarna istället! Bamsegympa på söndagar och Minilek på Tisdagar!
Så ikväll väntar middag med Maja och Fredrik som ska hjälpa oss äta upp all mat vi fick med oss hem från överraskningskalset igår!

Ja, överraskningskalas! Miguels bror fyllde år och vi överraskade rejält! Mer bilder och om det senare men jag ljög lite igår om lugnet 😂👏🏻

2
Johanna

Vilka vackra bilder! Så fantastiskt med graviditet och hur det påverkar kroppen :)

Johanna

Vilka vackra bilder! Så fantastiskt med graviditet och hur det påverkar kroppen :)

Svar: Tack så hemskt mycket :) Min sambo fick klättra upp i sängen för att få till bilderna jag ville ha :D
Ida Björkman