Veckans avslut

Vi har väl suttit i soffan mer eller mindre hela dagen. Feber. På honom. Jag är bara trött efter natten. Hoppas att detta håller sig så här för han är fortfarande med och verkar inte jätte besvärad av varken hosta eller snor. So far. Så ja, vi fortsätter hålla tummarna.
Denna busfis ligger runt 40 graders feber men är aningen pigg och busig i alla fall! Lurade mig med en helskål med yoghurt bara för att den innehåll sån där torkade yoghurtbitar.... Så jag gjorde i ordning och ställde fram, sedan pillrade han ut bitarna och sprang skrattandes därifrån och ropade något om att allt smakade bajs... 3 åring..... yej..
 

Sen jag skrev att jag skulle gå på mammaledighet den 5 Mars har jag fått en drös med förfrågningar, några bokades, några lades till sommaren så det känns ändå bra lixom. Men konstigt. Nu har jag ju inte kört Bara foto (eftersom jag annars studerar) men har ändå hunnit få ett mer sug. Så vet man att man kommer studion inom kort och massor med tid att lägga på fotot som är det bästa jag vet ungefär! Det är ju inte under så lång tid heller.. så förstår inte varför jag håller på. Jag ska ju föda barn lixom.. och flytta... Kan vara rätt bekvämt att vara mammaledig då lixom... Men det är så sablarns härligt att jobba som gravid/barnfotograf! 

Jag skulle helst vilja göra allt samtidigt utan avbrott. Föda, flytta och jobba.. Men jah... ibland får man lugna sig en aning.. Fram till dess får jag vara super nöjd att jag fått in bokningar i Juni redan :)