Goshuliganen

Idag glömde jag ge honom pussen, kramen och hej då när jag lämnade honom på förskolan. Jag försökte, men han var helt inne i leken och såg mig inte ens där jag stod och vevade med armen.. detta fick jag höra sen när jag hämtade honom. Han var inte glad.. - du glömde mig! Oj vad mitt hjärta skrek! 

Jag försökte förklara för honom att jag ropat på honom och vinkat men att han lekte ju. Men hank lite inte det... Lovade massor av pussar på morgondagens lämning istället.. -inte lämna mig! Åh gah ångest! Förklarade lugnt och sen verkade han släppa det.. trodde jag..
Middagen... upprepning.. läggningen.. upprepning.. -inte glömma mig. Alltså fy fasiken.. Herr ågren. Så imorgon kommer denna mamma jobba så fort att det ryker och sen hämta sin lilla huligan för bus nere vid båtarna!

Snacka om att jag aldrig kommer gå ifrån förskolan utan att han är helt med på noterna att jag åker. Bu och blä!Annars då? Jo, jag äter choklad och tittar fotboll tydligen. Det är sån där match på tvn där man inte får byta. Han har snott datorn också.. sambon alltså. Så jag får väl göra det jag gör bäst. Fönstershoppa. Lite så. Ny säng står på menyn.. sänggavel eller sängram? Vad har ni? 

1

En rosa dröm

Denna böna ställde sig frivilligt barfota och körde en utomhusfotografering på ca 1 timma. Jag var lite mållös men så där läskigt nöjd över bilderna. Små skrattade lite när vi åkte hemåt över hur bra och helt imulsivt allt vart! 
Många av dem jag fotograferar säger att de fått sig en riktig upplevelse, och det stämmer nog, för det får jag också! Så nu ska jag redigera vidare och sen hämta hem goshuliganen för lite köttgryta! Gott!
 
 
1

Sugen på en puff?

Jag vart puff sugen! Bilder hittade på Pinterest så klart! Världens idébank. Som jag hänger där.. 😅🤘🏻 

 
Såg framför mig kanske 2 såna här godingar på golvet tillsammans med en fluffig soffa?! Men flufffig soffa? Fluffig. Jag behöver en lädersoffa.. fluffigt läder... hmm osäkert! 
 
Nej dags att fortsätta! Woop! Redigera redigera!