Fotopromenaden i hennes tempo

Jag tog med mig stora objektivet. Det är tungt och långt men jag älskar det. Nikon 70-200 mm. Love. Aningen otympligt dock men bilderna blir kalas. Använde det även sist på pre-wedding fotograferingen för att inte behöva springa allt för nära småtjejerna till en början innan de vant sig vid kameran. Där är ett bra tips. Många barn blir blyga i början så för att hålla ett litet avstånd så är ett zoom objektiv awsome, även bara för att de ska få leka ifred. Det blir mer naturliga bilder då om inte fotografen sitter precis intill dem ♥  Observera på avstånd.

Så jag och Frankie tog oss en bensträckare! Prisförslag skickas ut, datum bokas och annat styrs upp. Efter lunch väntar någon timmas redigering av pre-wedding fotograferingen som nu valt sina bilder! Woop!
Älskar livet som egenföretagare! 
 
När graderna ligger på sisådär -6 grader och växterna får en sån där fin frostklänning. Så vackert!
Frankie får full muddering dessa kalla dagar men hon tar sina promenader i kortast möjliga mån i alla fall. Ner och upp för gatan och sen fort som fasen in under filten i soffan! Passar mig utmärkt att ha en kompis vid mina fötter då jag redigerar! 
 
 
 
 
1
Mirre

Så härligt =D