Kväll.

Här sitter jag och småredigerar. Ser över min hemsida (bjorkmanfoto.se) och funderar över "whats next".. Jag rensade upp lite bland bilder och la till nytt. Just nu sitter jag och funderar över de där med att ha sina priser publicerade.. Vad tycker ni? Det är så mycket för och nackdelar. Jag tycker det tar bort så mycket av det personliga nämligen.. Men jag har fått mycket feedback från både kunder och kollegor ikväll så ska sova på saken några dagar och sen när redigering och liknande är färdigt för denna omgång så ska jag sätta fart med en uppdatering av hemsidan! 
 
Så här är två bilder från min fotografering med Emelie i fredags. Jag är typ kär i bilderna, och i henne. Så rånaturligtvacker. Lite crazy!
 
 
 Annars då? Jooo, imorgon ska vi åka till vårt hus och hälsa på! Det bor världens goaste pensionärspar där nu och de har ju vart hemma hos oss några gånger då de först skulle köpa vår lägenhet. Dvs skulle vi byta. Så är ju inte fallet längre men de tyckte det var en bra idé att komma över med Bruno några gånger innan så det blir lättare för oss sen att flytta :) Jag fick även massor av tips av barnvårdcentralen ang flytten som kändes väldigt träffande.
Tänkte faktiskt att jag ska skriva ihop ett inlägg om det? Kanske imorgon? Flytta med småbarn? Hur vi tänker och hur jag resonerar med miljöskifte och bryggor. Vi fick ju plugga en heldel sånt första terminen på förskollärarprogrammet vilket har hjälpt mig i massor med Bruno. Framför allt med både tålamod och hantering av t ex just bryggorna mellan miljöerna. T ex från soffan till bilen, till förskolan, till hej då, osv osv osv. Det är lite samma tänk i att flytta känner jag. Förbereda förbereda förbereda. 
1
Malin

Jaaa skriv gärna ett långt inlägg om det!
Vi har flyttat en gång, och ska snart flytta igen. Känns ju inte optimalt, så jag kan behöva tips. ☺

Svar: Åh men kul! Då ska jag se till att fixa det 👏🏻😍
Ida Björkman