När man behöver lite nytt

ja, jag är väldigt ofta osminkad eller bara med lite concealer och någon dutt mascara och rouge men inför bröllopet behövdes det nytt i sminkväskan. 

En gammal favorit kom tillbaka. True Match. Jag kör på W1 som är den ljusaste nyansen. Lätt och smidig att bara borsta på och går på ett kick! Plötsligt ser man inte ut som en småbarnsmamma som lider av sömnbrist!
Min nya kärlek! Rose heter denna färgserie från Loréal! Jag har blå ögon använde en blandning på de lite bruna nyanserna med en liten Dutt av plommon! Dutt igen ;) 😆😉
Och sist och minst, men används först i mitt tycke. Red correction från Lumene! Bästa jag stött på! Så nu stöter jag på den jämt! Till allt! Den tar till och med de blåa under ögonen! Näsvingarna, finnar, prickar, ja allt! Tips där är att vara lite varm om fingrarna så "flyter" den bättre!

Så ja, fick ni se lite nytt i min sminkväska som jag tycker ni ska prova! 


Bruno sover i vagnen efter ett riktigt krig! Han skulle Inte ala exorcistenstyle... men han behövde.. oj vad han behövde.. så jag gick och gick till sist gick han med på att lägga sig ner i vagnen istället för att hänga framåt i ren jagskafanintesova protest! Mamman vann! 😉👋🏻 

Så nu ska jag dricka färdigt min kaffe och sen städa för gäster! Woop!