Tisdag

Hej och hopp hörrni nini!
Vissa dagar är såna där dagar... Jag kan ju börja med att berätta att det började i Lördags förmiddag då jag lämnade in bilen på tvätt. De hade min bil där i två timmar och tvättade den som att de haft den i 30 minuter. Insidan var fin och så, utsidan? Den behöver vi inte tala om... Lika besviken som när de skulle byta mina däck och förstörde en specialbult som jag fick beställa via bmw och åka och hämta i uppsala. 600:- Tack tack. Hur som. Så ja, jag åkte hem och morgonen därpå skulle jag hämta Emily och redan när vi är på väg in i bilen börjar det gå fel. Bruno vägrar åka bil för - han tycker inte om min bil! TRÅNGT mamma tråååångt! Grabben vill helst åka limo.. 
Vi kommer in i bilen och hittar inte is-skrapan och letar förjäves för att sen få gå in och ta en annan.. Kommer ut och skrapar rent rutorna och sätter mig igen och upptäcker att det sitter ännu mera is; på insidan....... Fukten från gårdagens tvätt har gjort sig till känna och satt sig fint på insidan... Skrapa bort den tar sin tid... Tack tack. Backar ut och ska åka för att hämta Emily som nu lär vara rätt kall.... DÅÅÅÅ har bromsarna fryst.... Tvätten har satt sig på bromsarna och gör att vi är på väg ner i diket.. Smyger med bilen hem till mina föräldrar och får skjuts ner för att hämta Emily... Allt detta med en 2 åring som lixom helst kanske inte ens vill åka bilen.. Yeeeeej....
Så idag.. Jag hade ju tänkt att förenkla för mig själv och låta Bruno åka med overallen under armen och klä på honom allt på förskolan istället.... det slutade upp med att jag Glömde overallen och han fick spendera dagen i fleecekläder och galonställ... Det gick ju bra det också för det var varmt ute idag.. men i alla fall... Man blir lite förbannad när man står där och inser att man glömde den hemma. Åker iväg och hamnar bakom någon som tydligen ska köra extra lagligt och känner lixom stressen att komma fram i tid... DÅ susar en Kia förbi mig i väldans fart och tar min omköringsplats.... Visade sig att det var en kompis till mig som senare räddar mig när plötsligt spolarvätskan tar slut någon kilometer innan motorvägen... Så där fick vi stanna vid busshållsplatsen innan och fylla på. Sen vände dagen. Så jag fick nog kanske hennes tur? Undra hur hennes dag slutade... hehehe.. Grupparbetet vi håller på med gick bättre än förväntat och även storhandligen efteråt. Så ja... Det var Tisdag. Känns bra! Vi håller tummarna att resterande av veckan  levererar också!
Nedräkning nu. Dagar. Sen är det vila, foto och väntan!